Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Ενέκρινε τη συγχώνευση Fortius Fin. με Beta

Τη συγχώνευση με απορρόφηση της Fortius Finance Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. από την BETA Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. ενέκρινε μεταξύ άλλων το Διοικητικό Συμβούλιο του Χ.Α.

ΧΑ: Ενέκρινε τη συγχώνευση Fortius Fin. με Beta
Τη συγχώνευση με απορρόφηση της "Fortius Finance Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ." από τη "BETA Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.", ενέκρινε μεταξύ άλλων το Διοικητικό Συμβούλιο του ΧΑ.

Αναλυτικά, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΧΑ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε:

Τη συγχώνευση με απορρόφηση της "FORTIUS FINANCE Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ." από τη "BETA Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ." και διαγραφή της «FORTIUS FINANCE Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.» από Μέλος των Αγορών Αξιών και Παραγώγων του ΧΑ.

Ως ημερομηνία διαγραφής της εταιρίας «FORTIUS FINANCE Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.» από μέλος του Χ.Α. για τις Αγορές Αξιών και Παραγώγων ορίζεται η Παρασκευή 1/6/2012.

Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των "Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης" επί της Μετοχής της "EFG Eurobank Α.Ε." και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της διαπραγμάτευσής τους την Τρίτη 05 Ιουνίου 2012.

Την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή στη διαπραγμάτευση στην Αγορά Παραγώγων του ΧΑ των "Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης" επί της Μετοχής της "EFG Eurobank Α.Ε." από τις κάτωθι εταιρίες - Μέλη της Αγοράς Παραγώγων του ΧΑ.

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡ. ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΑΕΠΕΥ
ΕΘΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΧΑΕΠΕΥ
ALPHA FINANCE ΧΑΕΠΕΥ

Την επαναδιαπραγμάτευση των προϊόντων δανεισμού (Stock Repo (SL), Stock Reverse Repo (SB), Standard Repurchase Agreement (STRA)) επί της Μετοχής της "EFG Eurobank Α.Ε.".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v