ΑΧΕ:Συσσώρευση έως την επίλυση του Ασφαλιστικού

Συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα για τον Γενικό Δείκτη, αλλά και τις τράπεζες, εκτιμούν οι χρηματιστηριακές στα πρωινά report τους (20/12), τονίζοντας παράλληλα πως το διεθνές περιβάλλον παρέχει στήριξη σε μια ανάλογη κίνηση.

ΑΧΕ:Συσσώρευση έως την επίλυση του Ασφαλιστικού
Τι εκτιμάται για τη σημερινή συνεδρίαση: Η Εγνατία Finance στο πρωινό report της (20/12) προβλέπει συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα τόσο για τον Γενικό Δείκτη όσο και για τις τράπεζες, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το Ασφαλιστικό. Παράλληλα, το διεθνές περιβάλλον φαίνεται να παρέχει στήριξη στην κίνηση συσσώρευσης της αγοράς.

Εξάλλου, η χρηματιστηριακή υπογραμμίζει την προσπάθεια του Γενικού Δείκτη να σπάσει αποφασιστικά το επίπεδο των 2.700 μονάδων, που αποδεικνύεται ισχυρό σημείο αντίστασης.

Από την πλευρά της, η Marfin Analysis στο πρωινό report της (20/12) εκτιμά ότι το Χ.Α. θα παρακολουθεί στενά την πορεία των ευρωπαϊκών αγορών.

Η Proton Xρηματιστηριακή εκτιμά ότι η αγορά θα επικεντρώσει την προσοχή της στις εξελίξεις γύρω από το Ασφαλιστικό, αλλά και στη μετοχή της ΔΕΗ.

Εξάλλου η Alpha Finance στο πρωινό report της (20/12) εκτιμά περιορισμένο τζίρο στο Χρηματιστήριο Αθηνών για την τρέχουσα εβδομάδα λόγω εορταστικής περιόδου.

Ανάλογες εκτιμήσεις παραθέτει η Eurobank στο πρωινό report της (20/12), αφού δεν αναμένει σημαντικές μεταβολές για τον Γενικό Δείκτη.

Τι έγινε την Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου: Απώλειες 0,58% σημείωσε ο Γενικός Δείκτης, διαμορφούμενος στις 2.704 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v