Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Yποβάθμιση σύστασης από Citi

Χωρίς τιμή στόχο πλέον από 3,6 ευρώ προγενέστερα, λόγο της «περιορισμένης ορατότητας» στο θέμα της αναχρηματοδότησης του δανεισμού της εταιρείας προχώρησε η Citigroup για τη μετοχή της Intralot.

Intralot: Yποβάθμιση σύστασης από Citi
Χωρίς τιμή στόχο πλέον από 3,6 ευρώ προγενέστερα, λόγο της «περιορισμένης ορατότητας» στο θέμα της αναχρηματοδότησης του δανεισμού της εταιρείας, και σε μείωση της σύστασης από buy/high risk σε neutral προχώρησε η Citigroup για τη μετοχή της Intralot.

Το μεγάλο «αγκάθι» για την εταιρεία, σύμφωνα με την Citigroup, είναι η αναχρηματοδότηση του δανεισμού της εταιρείας.

Η εταιρεία πρέπει να αναχρηματοδοτήσει τα 250 εκατ. ευρώ από το σύνολο 500 εκατ. ευρώ έως το τέλος το Δεκέμβριο, ενώ λήγει το Σεπτέμβριο του 2013 μια σειρά μετατρέψιμων ομολογιών καθαρής αξίας 166 εκατ. ευρώ.

Η Citi επισημαίνει ότι στο πιο πρόσφατο conference call η εταιρεία έκανε λόγο για πρόοδο αναφορικά με την αναχρηματοδότηση ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα κάποιες ανακοινώσεις.

Η συμμετοχή των ελληνικών τραπεζών στην αναχρηματοδότηση παρότι είναι χαμηλότερη του 40% επισημαίνει η Citi. Ωστόσο οι τρέχουσες εξελίξεις στις Ελλάδα με την πιθανότητα εξόδου της χώρας από το ευρώ στο 50%-75%, προσθέτουν επιπρόσθετη αβεβαιότητα στο θέμα της αναχρηματοδότησης, σύμφωνα με το διεθνή οίκο.

Η Citi προχώρησε σε μείωση κατά 45%-50% στις εκτιμήσεις για τα κέρδη ανά μετοχή της εταιρείας για την περίοδο 2012-2013 προκειμένου οι νέες προβλέψεις να αντανακλούν τη μείωση της «ορμής» στο στοίχημα σε Ιταλία και Βουλγαρία και τα μειωμένα περιθώρια σε όλες σχεδόν τις περιοχές δραστηριότητας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v