Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγνατία: ”Περιθώρια ανόδου 9,7% διαθέτει η αγορά”

Περιθώρια ανόδου 9,7% και 10,6% σε χρονικό διάστημα 12 μηνών προβλέπει για το Γενικό Δείκτη και τον FTSE 20, αντίστοιχα, η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο report της, εκτιμώντας παράλληλα ότι ο τραπεζικός κλάδος θα παραμείνει στο προσκήνιο, εν αναμονή των εξελίξεων στο ασφαλιστικό. Το focus list της χρηματιστηριακής.

Εγνατία: ”Περιθώρια ανόδου 9,7% διαθέτει η αγορά”
Περιθώρια ανόδου 9,7% και 10,6% σε χρονικό διάστημα 12 μηνών προβλέπει για το Γενικό Δείκτη και τον FTSE 20, αντίστοιχα, η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο report της (10/12), εκτιμώντας παράλληλα ότι ο τραπεζικός κλάδος θα παραμείνει στο προσκήνιο, εν αναμονή των εξελίξεων στο ασφαλιστικό.

Εξάλλου, η χρηματιστηριακή προβλέπει ότι η απομάκρυνση του ενδεχομένου των εκλογών θα επιτρέψει στην κυβέρνηση να ακολουθήσει μια αποφασιστικότερη οικονομική πολιτική, μετατρέποντας ταυτόχρονα τη χώρα πιο φιλική στις επιχειρήσεις (business friendly).

”Επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον θα συνεχιστεί τις επόμενες εβδομάδες για εταιρίες της μεγάλης και της μεσαίας κεφαλαιοποίησης” τονίζουν οι αναλυτές της Εγνατία.

Στο focus list της χρηματιστηριακής περιλαμβάνονται οι μετοχές των: Alpha, Εθνική, Eurobank, ΔΕΗ, Cosmote, 3Ε, Γερμανός και Folli Follie.

Περιλαμβάνονται επίσης οι τίτλοι: Intralot, Motor Oil, Τεχνική Ολυμπιακή, Μαΐλλης, Frigoglass, Αttica Group, Μινωικές, Hyatt και Autohellas.

Aκόμα περιέχει τις: Πετζετάκις, Jumbo, Notos, Fourlis και Πλαίσιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v