Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λαζαρίδης: Το ΧΑ θα ανακάμψει μετά τις εκλογές

Το κλίμα στο ελληνικό χρηματιστήριο θα βελτιωθεί μετά τις εκλογές δήλωσε σε συνέντευξη του στο Bloomberg o πρόεδρος του ΧΑ. Διεθνές ενδιαφέρον για real estate και ενέργεια. Kαμία πιθανότητα εξόδου από το ευρώ.

Λαζαρίδης: Το ΧΑ θα ανακάμψει μετά τις εκλογές
Η επιβράδυνση της συναλλακτικής δραστηριότητας σε περίοδο κρίσης, είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η αγορά έχει φτάσει στον πάτο, δήλωσε σε συνέντευξη του στο Bloomberg o πρόεδρος του ελληνικού χρηματιστηρίου Σωκράτης Λαζαρίδης, προβλέποντας ότι μετά τις εκλογές θα εκδηλωθεί επενδυτικό ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Ο κ. Λαζαρίδης τόνισε ότι υπάρχουν ξεκάθαρα σημάδια για διεθνές ενδιαφέρον σε συγκεκριμένους τομείς της αγοράς, όπως η ενέργεια και το real estate.

Σε ερώτηση για το αν οι επενδυτές ανησυχούν για το ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ, ο κ. Λαζαρίδης απάντησε ότι όλοι στην Ελλάδα γνωρίζουν ότι πρέπει να υπάρξει μια σταθερή κυβέρνηση και εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι θα προχωρήσουν οι απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις.

Πρόσθεσε ακόμα ότι το 80% των Ελλήνων θέλει να παραμείνει στο ευρώ και ότι δεν υπάρχει διαδικασία εξόδου από το ευρώ.

"Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε διαρκώς αυτήν την καταστρεπτική συζήτηση που αφορά στην έξοδος της χώρας από το ευρώ" υπογράμμισε ο κ. Λαζαρίδης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v