Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το ”ιδανικό χαρτοφυλάκιο” της Alpha Finance

Μεταβολές επήλθαν στο ιδανικό χαρτοφυλάκιο (Model Portfolio) της Alpha Finance, που περιλαμβάνει πλέον 22 τίτλους εισηγμένων, κατόπιν της ”έξωσης” από αυτό της Δυναμική Ζωή. Δείτε την πλήρη λίστα.

Το ”ιδανικό χαρτοφυλάκιο” της Alpha Finance
Μεταβολές επήλθαν στο ιδανικό χαρτοφυλάκιο (Model Portfolio) της Alpha Finance, που περιλαμβάνει πλέον 22 τίτλους εισηγμένων, κατόπιν της ”έξωσης” από αυτό της Δυναμική Ζωή.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η χρηματιστηριακή εταιρία στο εβδομαδιαίο report της (06/12) η μετοχή της εταιρίας ”εξαιρέθηκε” από το ιδανικό χαρτοφυλάκιο ύστερα από τα απογοητευτικά αποτελέσματα της εταιρίας, αλλά και την επίδραση της πορείας της μετοχής στο προτεινόμενο χαρτοφυλάκιο της Alpha Finance.

Oι εισηγμένες εταιρίες που περιλαμβάνονται στο Model Portfolio της χρηματιστηριακής, για το Δεκέμβριο, είναι οι εξής: Intralot, 3E, Εθνική Τράπεζα, ΟΤΕ, ΔΕΗ, Folli Follie και Cosmote.

Το ιδανικό χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει επίσης τους τίτλους: Επιχειρήσεις Αττικής, Τράπεζα Πειραιώς, Μαίλλη, Notos Com, Τιτάνα, Γερμανός και Autohellas.

Περιλαμβάνει ακόμα τους: Hyatt MΕΤΚΑ, Μυτιληναίο, S&B, Σαράντη, ΕΧΑΕ, ΕΛΤΕΧ και Ρόκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ιδανικό χαρτοφυλάκιο της χρηματιστηριακής, συμπεριλαμβανομένων τους κόστους συναλλαγών και των μερισμάτων, έχει κέρδη 5,3% το Νοέμβριο και 10,9% το 2004.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v