Folli Follie: Τιμή-στόχος τα 28 ευρώ από Π&Κ

Την τιμή-στόχο των 28 ευρώ και τη σύσταση ”overweight” διατηρεί η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ για τη μετοχή της Folli Follie σε ανάλυσή της με ημερομηνία 29 Νοεμβρίου, όπου σημειώνει επίσης ότι η πρόσφατη αδυναμία της μετοχής αποτελεί ”αγοραστική ευκαιρία”.

Folli Follie: Τιμή-στόχος τα 28 ευρώ από Π&Κ
Την τιμή-στόχο των 28 ευρώ και τη σύσταση ”overweight” διατηρεί η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ για τη μετοχή της Folli Follie σε ανάλυσή της με ημερομηνία 29 Νοεμβρίου.

Σημειώνεται πως η τιμή της μετοχής της Folli Follie έκλεισε χθες (2 Δεκεμβρίου 2004) στα 21,80 ευρώ.

Αναφορικά με την τιμή-στόχο η χρηματιστηριακή εξηγεί πως την επαναδιατυπώνει με την προϋπόθεση ότι η επιβράδυνση που παρουσιάστηκε στην αγορά της Ιαπωνίας αποτελεί ένα προσωρινό φαινόμενο, το οποίο δύναται να ανατραπεί με τη νέα ”ακριβότερη” σειρά που θα λανσάρει η εταιρία αφενός, και αφετέρου λόγω της ενίσχυσης της τιμής του χάλυβα.

Σε ό,τι αφορά τις συστάσεις ”overweight” και ”top pick” η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ συμπληρώνει πως τις διατηρεί λόγω της ”ισχυρής” στρατηγικής του ομίλου, των value for money προϊόντων της, του ελέγχου διανομής, της υψηλής διείσδυσης που έχει επιτύχει στην αγορά της Ασίας και της χαμηλής βάσης κόστους, ενώ καταλήγει επισημαίνοντας πως η πρόσφατη αδυναμία της μετοχής αποτελεί ”αγοραστική ευκαιρία”.

Καταλύτες για την πορεία της Folli Follie σύμφωνα με την Π&Κ, είναι η απόκτηση δικτύου λιανικής στη Γαλλία, η διαχείριση του κεφαλαίου κίνησης, το outlook του περιθωρίου κέρδους σε συνέχεια της ανάκαμψης που παρουσίασε στο τρίτο τρίμηνο του έτους, η αλλαγή της δομής στην αγορά της Κίνας, αλλά και η βελτίωση των επενδυτικών σχέσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v