ΣΕΔ: Η ατζέντα του 3ου συνεδρίου

Οι προοπτικές του Χρηματιστηρίου στη μετά- ολυμπιακή εποχή θα βρεθούν, μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο του 3ο συνεδρίου του Συνδέσμου Επενδυτών και Διαδικτύου που οργανώνεται με τη συνεργασία του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου το Σάββατο 11/12 και ώρα 14.30- 17.30 στο ξενοδοχείο Hilton.

ΣΕΔ: Η ατζέντα του 3ου συνεδρίου
Οι προοπτικές και τα σχέδια για την ανάπτυξη του ελληνικού Χρηματιστηρίου στην μετά-ολυμπιακή εποχή και η χρησιμότητα της αγοράς παραγώγων στο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο θα απασχολήσουν, μεταξύ άλλων, το 3ο Συνέδριο του Συνδέσμου Επενδυτών και Διαδικτύου που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται το Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου και ώρα 14.30- 17.30 στα πλαίσια του Money Show, στο ξενοδοχείο Hilton.

Θα αποτελείται από δύο ενότητες (ομιλίες και συζήτηση στρογγυλής τραπέζης), ενώ θα συμμετέχουν ως ομιλητές ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Σπ. Καπράλος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Αλ. Πιλάβιος και ο Πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ, Αλ. Μωραϊτάκης.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Υφυπουργός οικονομικών κ. Πέτρος Δούκας και ο Γεν. Διευθυντής του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, κ. Goetz Funck.

Το Συνέδριο θα γίνει στα πλαίσια του Money Show, το Σάββατο 11-12-2004 και ώρα 14.30-17.30 στην αίθουσα ”Τερψιχόρη Β!” του ξενοδοχείου HILTON και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Συντονιστής θα είναι ο Πρόεδρος του ΣΕΔ κ. Χαράλαμπος Εγγλέζος, ενώ μετά το τέλος του Συνεδρίου θα ακολουθήσει δεξίωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v