Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Στα 23,7 ευρώ η τιμή-στόχος της Alpha Finance

Στα 23,7 ευρώ διατηρεί την τιμή-στόχο της ΔΕΗ η Alpha Finance διατηρώντας και τη σύσταση ”outperform” ενώ αυξάνει κατά 15% τις προβλέψεις της για τα εφετινά EBITDA, σε έκθεσή της (2/12) με αφορμή τα αποτελέσματα της εταιρίας.

ΔΕΗ: Στα 23,7 ευρώ η τιμή-στόχος της Alpha Finance
Στα 23,7 ευρώ διατηρεί την τιμή-στόχο για τη μετοχή της ΔΕΗ η Alpha Finance, διατηρώντας ταυτόχρονα και τη σύσταση ”outperform” ενώ αυξάνει κατά 15% τις προβλέψεις της για τα εφετινά EBITDA, σε έκθεσή της (2/12) με αφορμή τα αποτελέσματα της εταιρίας.

H χρηματιστηριακή αποδίδει την αναβάθμιση των εκτιμήσεών της για τα EBITDA της ΔΕΗ στο καλύτερο πελατειακό μείγμα, προσδοκώντας πλέον τη διαμόρφωσή τους σε 1,215 δισ. ευρώ.

Η Alpha Finance επισημαίνει ότι μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων και των αρνητικών επιπτώσεων που είχαν στην κερδοφορία της ΔΕΗ, οι βραχυπρόθεσμες προοπτικές ανάπτυξης εξαρτώνται από τον εξορθολογισμό των κοστών και τις όποιες εξελίξεις στο ζήτημα της απελευθέρωσης του ενεργειακού κλάδου στην Ελλάδα.

Τέλος, η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι μια πιθανή δημιουργία θυγατρικής στην κτηματαγορά ενδέχεται να αποβεί μια εξαιρετικά κερδοφόρα κίνηση για τη ΔΕΗ.

Η Alpha Finance θέτει τιμή-στόχο της τάξεως των 23,7 ευρώ, γεγονός που σημαίνει ότι διαβλέπει περιθώρια ανοδικής κίνησης 13,3% στη μετοχή, έναντι της σημερινής τιμής κλεισίματος των 20,9 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v