Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ: ”Αγορές σε χαμηλότερα επίπεδα”

Αγορά σε χαμηλότερα επίπεδα (”buy on weakness”) της Σοφοκλέους συνιστά η Π&Κ Χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο report της (1/12), διατηρώντας στα top picks τις μετοχές του Τιτάνα και της Follie Follie. ”Αυτοκριτική” για το ρόλο των προμερισμάτων και της προσφοράς μετοχών στην άνοδο της Σοφοκλέους. Η ”overweight” λίστα. Οι τιμές-στόχοι.

Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ: ”Αγορές σε χαμηλότερα επίπεδα”
Αγορά σε χαμηλότερα επίπεδα (”buy on weakness”) της Σοφοκλέους συνιστά η Π&Κ Χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο report (1/12), διατηρώντας στα top picks τις μετοχές του Τιτάνα και της Follie Follie.

Παράλληλα θεωρεί ότι η διανομή προμερισμάτων και οι προσφορές μετοχών από εισηγμένες οδήγησε υψηλότερα το Χ.Α., παρά τις αντίθετες δικές της εκτιμήσεις.

Εξάλλου, η χρηματιστηριακή τονίζει το ιδιαίτερο ενδαιφέρον που συγκέντρωσαν στις τελευταίες 5 συνεδρίασεις οι μετοχές των EFG Eurobank, ΟΠΑΠ, Intralot και Motor Oil, με αφορμή τη διανομή προμερίσματος, αλλά και της ΔΕΗ κυρίως λόγω των αποτελεσμάτων εννεαμήνου.

Εξάλλου, η χρηματιστηριακή στο ”προτεινόμενο χαρτοφυλάκιό της” συνεχίζει να συνιστά έκθεση κατά 75% σε μετοχικούς τίτλους, εκ των οποίων ποσοστό 37,5% αποτελείται από διεθνείς μετοχές.

Στη λίστα υπεραπόδοσης της χρηματιστηριακής περιλαμβάνονται οι εξής 19 εισηγμένες: Alpha Bank (τιμή-στόχος τα 29,1 ευρώ), EFG Eurobank (26,2 ευρώ), Εθνική Τράπεζα (28,1 ευρώ), Cosmote (15,5 ευρώ), ΟΤΕ (υπό αναθεώρηση), και Μαΐλλης (3,6 ευρώ).

Περιλαμβάνονται επίσης οι μετοχές: S&B (7 ευρώ), Ιntralot (19 ευρώ), ΟΠΑΠ (υπό αναθεώρηση), ΔΕΗ (25 ευρώ), Άβαξ (6 ευρώ) και Motor Oil (11 ευρώ).

Aποτελείται τέλος από την Intracom (4,5 ευρώ), τον Τιτάνα (24 ευρώ), το Γερμανό (25 ευρώ) τα Jumbo (6,3 ευρώ), τα Folli Follie (28 ευρώ), τις Μινωικές Γραμμές (2,7 ευρώ) και την Autohellas (4,5 ευρώ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v