Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Νέα υψηλότερη τιμή-στόχος από Εγνατία

Σε αύξηση της τιμής-στόχου από 18,1 σε 18,6 ευρώ για τη μετοχή της Intralot προχώρησε η Εγνατία ΑΧΕ, ενώ διατηρεί τη σύσταση ”buy”. Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι τα θεμελιώδη της εταιρίας δικαιολογούν περαιτέρω άνοδο της μετοχής.

Intralot: Νέα υψηλότερη τιμή-στόχος από Εγνατία
Σε αύξηση της τιμής-στόχου από 18,1 σε 18,6 ευρώ για τη μετοχή της Intralot προχώρησε η Εγνατία ΑΧΕ, ενώ διατηρεί τη σύσταση ”buy”.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή στην έκθεση με ημερομηνία 29 Νοεμβρίου, τα αποτελέσματα εννεαμήνου χαρακτηρίζονται ”ισχυρά”, αλλά και αντίστοιχα με τις προβλέψεις της χρηματιστηριακής.

Σε ό,τι αφορά την αποτίμηση, η Εγνατία εκφράζει την άποψη ότι η πρόσφατη άνοδος της μετοχής δικαιολογείται από τα θεμελιώδη μεγέθη της εταιρίας, ενώ και η συνέχεια μιας τέτοιας ανοδικής κίνησης χαρακτηρίζεται δικαιολογημένη.



Οι προβλέψεις για τα μεγέθη ολόκληρου του 2004 αναθεωρούνται ανοδικά, χωρίς αυτό να έχει ουσιώδεις επιπτώσεις στα νούμερα που αναμένονται. ”Κοιτώντας μπροστά”, τονίζει η Εγνατία, ”η ελαφρά βελτιωμένη εικόνα των προβλέψεών μας σχετίζεται με το project στην Κολομβία και με τις εξαγγελθείσες φοροαπαλλαγές”.

Η μετοχή ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Παρασκευής στα 15,12 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v