Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Στα 20 ευρώ αυξάνει την τιμή-στόχο η Π&Κ

Στα 20 ευρώ αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Intralot η Π&Κ Χρηματιστηριακή διατηρώντας τη σύσταση ”overweight”, σε έκθεσή της με τίτλο ”Betting-mania in Turkey” (24/11), στην οποία επισημαίνει τις διεθνείς δραστηριότητες ως κύριο παράγοντα ανάπτυξης των μεγεθών της εταιρίας.

Intralot: Στα 20 ευρώ αυξάνει την τιμή-στόχο η Π&Κ
Στα 20 ευρώ αυξάνει την τιμή- στόχο για τη μετοχή της Intralot η Π&Κ Χρηματιστηριακή σε έκθεσή της με τιτλο ”Betting-mania in Turkey” (24/11), διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”overweight”.

H xρηματιστηριακή χαρακτηρίζει θετική τη συμβολή των διεθνών δραστηριοτήτων, που αποτελούν τον κύριο παράγοντα ανάπτυξης στα συνολικά μεγέθη της εταιρίας, ενώ επισημαίνει τη δυναμική που εμφανίζει η αγορά της Τουρκίας αναφορικά με το ”Στοίχημα”. Μάλιστα για την τελευταία εκτιμά ότι θα συμβάλλει κατά 9 εκατ. ευρώ στα κέρδη της Intralot το 2005.

Παράλληλα, τονίζεται ότι είναι η πρώτη φορά που η διοίκηση της Intralot κάνει λόγο για επιστροφή μετρητών στους μετόχους το επόμενο έτος.

Στον αντίποδα, επιφυλάξεις εκφράζονται για την υψηλή εξάρτηση της εταιρίας από τον ΟΠΑΠ, αλλά και για τη εμπορευσιμότητα της μετοχής της Intralot, με το free float της μετοχής να διαμορφώνεται στο 55,8%, με βάση τις εκτιμήσεις της Π&Κ.

Τα καθαρά κέρδη 2004 της Intralot θα διαμορφωθούν στα 58,33 εκατ. ευρώ, εκτιμούν οι αναλυτές της Π&Κ, ενώ για τον κύκλο εργασιών προβλέπεται να ανέλθει στα 321,6 εκατ. ευρώ.

Η μετοχή της Intralot έκλεισε στα 15,18 ευρώ την 25η Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v