Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Στο επίκεντρο μεταβλητότητα, ΟΤΕ

Η μετοχή του ΟΤΕ θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής των επενδυτών, εκτιμούν οι χρηματιστηριακές στα πρωινά report τους, χωρίς να αποκλείεται και κάποια, περιορισμένης έκτασης, αποκόμιση κερδών.

ΑΧΕ: Στο επίκεντρο μεταβλητότητα, ΟΤΕ
Τι εκτιμάται για τη σημερινή συνεδρίαση: Η μετοχή του ΟΤΕ θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής, εκτιμά η Σίγμα Χρηματιστηριακή στο πρωινό report της (26/11), με αφορμή την ανακοίνωση αποτελεσμάτων εννεαμήνου και την αναδιάρθρωση θυγατρικών εταιριών εξωτερικού.

Η Εγνατία Finance δεν αποκλείει μια περιορισμένης έκτασης αποκόμιση κερδών, ενώ θεωρεί ότι η μετοχή του Οργανισμού θα προσελκύσει την προσοχή της αγοράς.

Εξάλλου, η Marfin Analysis στο πρωινό report της αναφέρει ότι ο ΟΤΕ θα ανακοινώσει αποτελέσματα εννεαμήνου πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του Χ.Α.

Τι έγινε χθες, 25 Νοεμβρίου: Κέρδη της τάξεως των 2,37% κατέγραψε ο Γενικός Δείκτης, διαμορφούμενος στις 2.635 μονάδες. Η Marfin Analysis στέκεται, μεταξύ άλλων, στις μετοχές μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης που ακολούθησαν την καλή πορεία των blue chips. Η Alpha Finance στο πρωινό report της (26/11) επισημαίνει ότι το αγοραστικό ενδιαφέρον επικεντρώθηκε κυρίως σε τράπεζες και τηλεπικοινωνίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v