Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Μεταβλητότητα έως τη λήξη των εννεαμήνων

Μεταβλητότητα έως τη λήξη της περιόδου των αποτελεσμάτων ”βλέπουν” οι ΑΧΕ, ενώ εκτιμούν πως σήμερα θα υπάρξει ενδιαφέρον σε αποτελέσματα εταιριών όπως η ΔΕΗ.

ΑΧΕ: Μεταβλητότητα έως τη λήξη των εννεαμήνων
Τι εκτιμάται για σήμερα: Μεταβλητότητα εκτιμά ότι θα κυριαρχήσει στην αγορά η Σίγμα Χρηματιστηριακή έως τη λήξη της περιόδου ανακοίνωσης αποτελεσμάτων εννεαμήνου.

Χωρίς σημαντική απόκλιση από τα χθεσινά επίπεδα θα κινηθούν οι δείκτες, εκτιμά η Εγνατία Finance.

Τα αποτελέσματα της ΔΕΗ θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον της αγοράς εκτιμά η Proton ΑΧΕΠΕΥ, ενώ επισημαίνει πως η πρόταση για αναβολή της εφαρμογής των νέων λογιστικών προτύπων θα ευνοήσει εταιρίες με μη χρηματοδοτούμενες οφειλές προς Ταμεία.

Αντίστοιχη είναι η πρόβλεψη και της Εθνικής ΑΧΕ για τη σημερινή συνεδρίαση, αφού, όπως αναφέρει στο πρωινό της report, η ΔΕΗ θα βρεθεί στο επίκεντρο λόγω της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Από την πλευρά της, η Eurobank Securities εκτιμά ότι η αγορά σήμερα θα ακολουθήσει τάσεις συσσώρευσης, ενώ το ενδιαφέρον της θα παραμείνει στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εννεαμήνου (σήμερα της ΔΕΗ και αύριο του ΟΤΕ).

Τι έγινε χθες: Ανάκαμψη εμφάνισε χθες το χρηματιστήριο εν μέσω χαμηλού τζίρου και θετικής κίνησης των τραπεζών, ενώ συνεχίστηκαν οι έντονες πιέσεις στον ΟΤΕ. Ήπια χαρακτηρίζει τη χθεσινή ανάκαμψη η Proton, χαρακτηρίζοντας ”πρωταγωνιστές” τις τράπεζες και την Coca Cola 3E.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v