Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Proton: Στα 17,3 η τιμή στόχος για ΟΠΑΠ

Στα 17,3 ευρώ θέτει τη δίκαιη αποτίμηση για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Proton Securities σε ανάλυσή της με ημερομηνία 24 Νοεμβρίου, ενώ επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”neutral”, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εννεαμήνου.

Proton: Στα 17,3 η τιμή στόχος για ΟΠΑΠ
Στα 17,3 ευρώ θέτει την τιμή στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Proton Securities σε ανάλυσή της με ημερομηνία 24 Νοεμβρίου, ενώ επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”neutral”, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εννεαμήνου.

Συγκεκριμένα, στην ανάλυσή της η Proton Securities επισημαίνει ότι επαναδιατυπώνει την τιμή στόχο των 17,30 ευρώ, καθώς εκτιμά ότι τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία για το Kino έχουν ήδη αποτυπωθεί στην τιμή της μετοχής, ενώ το outlook για το ”Πάμε Στοίχημα” δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο. Η χρηματιστηριακή τονίζει όμως παράλληλα ότι η τιμή στόχος θα αναπροσαρμοστεί στα 19,1 ευρώ μόλις εφαρμοστούν οι νέες φορολογικές ελαφρύνσεις

Η μετοχή του ΟΠΑΠ ”έκλεισε” την Τετάρτη στα 18,72 ευρώ.

Από την άλλη, σχολιάζει η χρηματιστηριακή, η υψηλή μερισματική απόδοση (εκτιμάται στο 6,8% το 2004), περιορίζει τις πιθανότητες υποχώρησης της τιμής της μετοχής.

Σύμφωνα με την ανάλυση της Proton Securities, ύστερα από τα αποτελέσματα εννεαμήνου το επενδυτικό ενδιαφέρον αναμένεται να επικεντρωθεί στην πορεία του Kino στο δ΄ τρίμηνο.

Όσον αφορά στο ”Πάμε Στοίχημα”, η Proton Securities σχολιάζει πως για να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον ο ΟΠΑΠ μπορεί να συμπεριλάβει και παιχνίδια με ελληνικές ομάδες στο κουπόνι, στοιχήματα ιπποδρομιών, καθώς και να συμφωνήσει με την Intralot για πιο ελκυστικές αποδόσεις.

Για τα δύο πρώτα, τονίζει η χρηματιστηριακή, χρειάζεται η στήριξη της κυβέρνησης, ενώ όσον αφορά στην τρίτη επιλογή, αναμένεται να έχει αρκετά ηπιότερη επίδραση στα έσοδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v