Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Αναβαθμίζει σε ”overweight” η Π&Κ

Σε ”Overweight” αναβαθμίζει τη σύστασή της για τη μετοχή της Intracom η Π&Κ Χρηματιστηριακή σε ανάλυσή της (19/11), θέτοντας παράλληλα ως δίκαιη τιμή τα 4,5 ευρώ. Η έκθεση φέρει τον τίτλο ”Turning page... to a new book”.

Intracom: Αναβαθμίζει σε ”overweight” η Π&Κ
Σε ”Overweight” αναβαθμίζει τη σύστασή της για τη μετοχή της Intracom η Π&Κ Χρηματιστηριακή σε ανάλυσή της (19/11), θέτοντας παράλληλα ως δίκαιη τιμή τα 4,5 ευρώ.

Η έκθεση φέρει τον τίτλο ”Turning page... to a new book”.

Οι αναλυτές της χρηματιστηριακής εντοπίζουν, μεταξύ άλλων, ως κύριες εστίες ανησυχίας για την εταιρία τον τεχνολογικό κίνδυνο που αναλαμβάνει όταν επικεντρώνεται σε νέα ”τεχνολογικά πεδία” και προϊόντα, αλλά και τους κινδύνους που περιλαμβάνει η δομή που θα προκύψει μετά την αναδιάρθρωση.

Αναφορικά με το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου της Intracom, η Π&Κ αναφέρει ότι παραμένει πολύτιμο, αφού ακόμα και στο πλέον απαισιόδοξο σενάριο (επί παραδείγματι 500 εργαζόμενοι με κόστος 30 χιλ. ευρώ ανά εργαζόμενο) αναμένεται να ενισχύσει κατά 0,38 ευρώ τη μετοχή της εταιρίας.

Παράλληλα η Π&Κ τονίζει ότι τα προγράμματα αναδιάρθρωσης εμφανίζονται ελκυστικά και ”υπενθυμίζει” ότι οι μετοχές των ΟΤΕ και της Εθνικής Τράπεζας συμπεριφέρθηκαν καλά σε ανάλογες περιπτώσεις.

Εξάλλου, η επίλυση του ζητήματος της Cosmorom εκτός δικαστικών αιθουσών θα πρόσθετε στη μετοχή της Intracom ένα ευρώ, που δεν περιλαμβάνεται στην τωρινή εκτίμηση, αναφέρει η χρηματιστηριακή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v