Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: ”Πιθανό rebound, μετά τη χθεσινή διόρθωση”

Το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί rebound, ύστερα από τη χθεσινή διόρθωση, επισημαίνουν οι χρηματιστηριακές για τη σημερινή συνεδρίαση, ενώ συμπληρώνουν πως τόσο ο κλάδος των τραπεζών όσο και των τηλεπικοινωνιών αναμένεται να παραμείνουν ευμετάβλητοι.

ΑΧΕ: ”Πιθανό rebound, μετά τη χθεσινή διόρθωση”
Τι εκτιμάται για σήμερα: Το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί rebound κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης, ύστερα από τη χθεσινή διόρθωση, επισημαίνει η Marfin Analysis.

Η Proton Securities εκτιμά πως ο τραπεζικός κλάδος θα παραμείνει ”ευαίσθητος” λόγω των εξελίξεων γύρω από το ασφαλιστικό πρόβλημα, ενώ συμπληρώνει πως οι τηλεπικοινωνίες ενδέχεται να παραμείνουν ευμετάβλητες εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων εννεαμήνου του ΟΤΕ, την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου.

”Ήπιο” άνοιγμα προβλέπει για τη Σοφοκλέους η Εγνατία Finance, ενώ ανάλογη κίνηση προβλέπει και για τις ευρωπαϊκές αγορές.

Επίσης, η Εγνατία Finance συμπληρώνει πως είναι πιθανό να παρουσιαστεί μια οριακά θετική αντίδραση, ύστερα από τη χθεσινή πτώση, ενώ επισημαίνει πως ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών αναμένεται να σταθεροποιηθεί στα τρέχοντα επίπεδα, με τον τραπεζικό κλάδο να διατηρεί την ”ανάμικτη” εικόνα του.

Εξάλλου, η Σίγμα Securities εκτιμά πως καθώς πλησιάζει το τέλος του έτους οι θεσμικοί επενδυτές δεν είναι διατεθειμένοι να ανοίξουν νέες θέσεις, ενώ συμπληρώνει πως η αγορά θα συνεχίσει να κινείται με σταθεροποιητικές τάσεις και με ήπιους όγκους συναλλαγών.

Τι έγινε χθες: Οι ελληνικές μετοχές έκλεισαν χαμηλότερα κατά τη χθεσινή συνεδρίαση στο πλαίσιο τάσεων αποκόμισης κερδών, αναφέρει η Marfin Analysis, που συμπληρώνει πως οι μετοχές των Εμπορικής και Alpha Bank ήταν μεταξύ των τίτλων του τραπεζικού κλάδου που υποαπέδωσαν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v