Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Διαθέσεις συσσώρευσης στην αγορά

Με τάσεις συσσώρευσης, και συγκεκριμένα γύρω από το επίπεδο των 2.600-2.650 μονάδων, εκτιμούν οι αναλυτές πως θα κινηθεί η τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, ενώ αναφέρονται και στο γεγονός ότι σήμερα λήγουν τα παράγωγα του Νοεμβρίου.

ΑΧΕ: Διαθέσεις συσσώρευσης στην αγορά
Τι εκτιμάται για σήμερα: Τάσεις συσσώρευσης γύρω από το επίπεδο των 2.600-2.650 μονάδων εκτιμά η Marfin Analysis πως είναι το πλέον πιθανό σενάριο για σήμερα, δεδομένης της εικόνας της αγοράς στις τελευταίες συνεδριάσεις.

Επίσης, η Marfin Analysis αναφέρεται και στη σειρά των παραγώγων του Νοεμβρίου η οποία λήγει σήμερα.

Εξάλλου, η Proton Securities σημειώνει πως, ελλείψει σημαντικών οικονομικών και επιχειρηματικών εξελίξεων, η αγορά ενδέχεται να κινηθεί με τάσεις συσσώρευσης γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών, ενώ συμπληρώνει πως θα συνεχίσει να κινείται γύρω από το επίπεδο των 2.600 μονάδων.

Θετική παραμένει για την αγορά η Σίγμα Securities, στο πλαίσιο του ”ισχυρού” επενδυτικού ενδιαφέροντος που υπάρχει για τις ελληνικές μετοχές.

Ανάλογη είναι και η τοποθέτηση της Εγνατίας Finance, η οποία αναφέρει στο πρωινό report της ότι το κλίμα στη Σοφοκλέους παραμένει θετικό και ως εκ τούτου δεν αποκλείεται περαιτέρω ενίσχυση επιλεκτικού αγοραστικού ενδιαφέροντος.

Ωστόσο, η Εγνατία Finance συμπληρώνει πως δεν αποκλείονται ”ήπιες” τάσεις αποκόμισης κερδών, ύστερα από την πρόσφατη άνοδο της αγοράς, αν και όπως επισημαίνει δεν προβλέπει σημαντική απόκλιση από τα τρέχοντα επίπεδα.

Τι έγινε χθες: Χαμηλότερα, με ορισμένους τίτλους της υψηλής κεφαλαιοποίησης να υποαποδίδουν, έκλεισε χθες η αγορά, αναφέρει η Marfin Analysis, που συμπληρώνει πως η Εμπορική Τράπεζα αποτέλεσε εξαίρεση από τον τραπεζικό κλάδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v