Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εμπορική: Σε ”neutral” την αναβάθμισε η JP Morgan

Σε ”neutral” από ”underweight” αναβάθμισε η JP Morgan τη σύσταση για τη μετοχή της Εμπορικής Τράπεζας, θέτοντας την τιμή-στόχο στα 20 ευρώ. Θετικές είναι οι τεχνικές ενδείξεις για τη μετοχή της Εμπορικής αναφέρει η Fortius.

Εμπορική: Σε ”neutral” την αναβάθμισε η JP Morgan
Σε ”neutral” από ”underweight” αναβάθμισε η JP Morgan τη σύσταση για τη μετοχή της Εμπορικής Τράπεζας, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Dow Jones.

Η τιμή-στόχος για την τράπεζα τίθεται στα 20 ευρώ.



Εξάλλου, θετικές για την πορεία της μετοχής της Εμπορικής Τράπεζας είναι οι τεχνικές ενδείξεις, σύμφωνα με σχετική ανάλυση της Fortius Finance (18/11).

”Μάλιστα, εάν η µετοχή µέσα στις επόµενες εβδοµάδες διασπάσει ανοδικά την αντίσταση των 26 ευρώ, τότε ο επόµενος στόχος ορίζεται για τα 35 ευρώ!”, αναφέρει η χρηματιστηριακή.

Η τεχνική αυτή ένδειξη, επισημαίνει η Fortius, αποδίδεται στο ότι το επίπεδο αυτό, από τα 35 ευρώ έως τα 26 ευρώ, απωλέσθηκε βιαίως από τις 22/2/2002 έως τις 28/3/2002 µε συνεχόµενες πτωτικές συνεδριάσεις και µε καταγραφή συνολικού όγκου 2.546.000 τεµαχίων.

Εάν πράγµατι επιλυθεί το ασφαλιστικό ζήτηµα, καταλήγει η Fortius, τότε θεωρούµε ότι το επίπεδο των 35 ευρώ θα αποτυπωθεί λίαν συντόµως πάνω στο ηµερήσιο διάγραµµα.

Κατά τη συνεδρίαση της 17ης Νοέμβρίου, η μετοχή της Εμπορικής έκλεισε στα 24,04 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v