Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκτιμήσεις Σίγμα για το εννεάμηνο της Ιντραλότ

Αύξηση των κερδών προ φόρων κατά 8% στα 84,1 εκ. ευρώ διαβλέπει η Σίγμα Χρηματιστηριακή σε έκθεσή της με ημερομηνία 17/11, για το εννεάμηνο της Ιντραλότ. Η χρηματιστηριακή διατηρεί τιμή-στόχο στα 15,7 ευρώ, επαναδιατυπώνοντας τη σύσταση outperform για τη μετοχή, ενώ προσδοκά ενίσχυση του προμερίσματος στα 0,4 ευρώ ανά μετοχή στο έτος.

Εκτιμήσεις Σίγμα για το εννεάμηνο της Ιντραλότ
Αύξηση των κερδών προ φόρων κατά 8% στα 84,1 εκ. ευρώ διαβλέπει η Σίγμα Χρηματιστηριακή σε έκθεσή της με ημερομηνία 17/11, για το εννεάμηνο της Ιντραλότ.

Η χρηματιστηριακή διατηρεί τιμή-στόχο στα 15,7 ευρώ, επαναδιατυπώνοντας τη σύσταση outperform για τη μετοχή, ενώ προσδοκά ενίσχυση του προμερίσματος στα 0,4 ευρώ ανά μετοχή στο έτος.

Συγκεκριμένα, η Σίγμα προσδοκά μείωση των πωλήσεων κατά 15% στα 217 εκ. ευρώ στο εννεάμηνο, με βελτίωση των EBITDA κατά 9% στα 96 εκ. ευρώ (περιθώριο 44%). Επίσης, η Σίγμα προβλέπει ότι τα κέρδη προ φόρων της Ιντραλότ θα διαμορφωθούν στα 84,1 εκ. ευρώ.

Η χρηματιστηριακή εταιρία αναμένει προμέρισμα ύψους 0,4 ευρώ ανά μετοχή, έναντι 0,35 ευρώ ανά μετοχή για το 2003, ως αποτέλεσμα μεγάλου πλεονασματικού κεφαλαίου στον ισολογισμό του ομίλου.

Δεδομένων των απαιτήσεων κεφαλαιακών δαπανών και της μηδενικής επαναχρηματοδότησης του χρέους από τον όμιλο, μια επιστροφή κεφαλαίων στους μετόχους θα είναι κάτι περισσότερο από ευπρόσδεκτη, επισημαίνει η Σίγμα.

Η μετοχή της Ιντραλότ έκλεισε την Τρίτη στα 15,06 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v