Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ:Συνέχεια επιλεκτικού αγοραστικού ενδιαφέροντος

Συνεχίζεται το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον στη Σοφοκλέους, εκτιμούν οι αναλυτές, μερίδα των οποίων αναφέρεται στην αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI που θα ανακοινωθεί σήμερα και θα ισχύσει από την 1/12.

ΑΧΕ:Συνέχεια επιλεκτικού αγοραστικού ενδιαφέροντος
Τι εκτιμάται για σήμερα: Η Εμπορική Τράπεζα εκτιμά η Marfin Analysis πως θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κατά τη σημερινή συνεδρίαση.

Επίσης, η Marfin Analysis αναφέρεται στις Cosmote και Hyatt που ανακοινώνουν αποτελέσματα εννεαμήνου στις 18 και 19 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τη Σίγμα Securities η σημερινή αναδιάρθρωση των δεικτών του MSCI αναμένεται να επιβαρύνει την απόδοση της αγοράς.

Αναφορικά με την αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI, η Proton Securities σημειώνει πως προβλέπει ότι η στάθμιση της Εθνικής Τράπεζας θα αυξηθεί σε συνέχεια του πρόσφατου placement, ενώ συμπληρώνει πως οι αλλαγές θα ισχύσουν από την 1η Δεκεμβρίου 2004.

Ανάλογη είναι και η τοποθέτηση της Eurocorp όσον αφορά στην αναδιάρθρωση του MSCI, η οποία, αναφερόμενη στην Εθνική Τράπεζα, σημειώνει πως ο παράγοντας FIF (Foreign Inclusion Factor) θα αυξηθεί πιθανότατα από το 75% που είναι τώρα, ύστερα από το placement.

Σε ό,τι αφορά την αγορά, η Proton Securities εκτιμά ότι θα συνεχίσει να κινείται γύρω από το επίπεδο των 2.600 μονάδων.

Εξάλλου, η Εγνατία Finance σημειώνει πως το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον στη Σοφοκλέους συνεχίζεται, οδηγώντας τους βασικούς δείκτες σε υπεραπόδοση έναντι των ευρωπαϊκών.

Η Εγνατία Finance συμπληρώνει πως η εν λόγω τάση αναμένεται να συνεχιστεί και μεσοπρόθεσμα, χωρίς σημαντικές διαφοροποιήσεις ωστόσο από τα τρέχοντα επίπεδα.

Τι έγινε χθες: Η ψυχολογία της αγοράς παρέμεινε θετική για μια ακόμη συνεδρίαση, με την αγορά να παρουσιάζει τάσεις συσσώρευσης κοντά στα υψηλά τριών ετών, αναφέρει η Marfin Analysis, που συμπληρώνει πως το αγοραστικό ενδιαφέρον επικεντρώθηκε σε τραπεζικούς τίτλους, αλλά και σε άλλες μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v