Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Nέα υψηλότερη τιμή στόχος από Citigroup

Βελτιώνει την τιμή στόχο στα 7,5 ευρώ για τη μετοχή της ΕΧΑΕ, η Citigroup σε έκθεσή της (15/11) υποβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση σε ”Hold”, από ”Buy”. Τα σχόλια του διεθνούς οίκου για την εμφάνιση του Σπ. Καπράλου στο conference call.

ΕΧΑΕ: Nέα υψηλότερη τιμή στόχος από Citigroup
Βελτιώνει την τιμή στόχο στα 7,5 ευρώ για τη μετοχή της ΕΧΑΕ, η Citigroup σε έκθεσή της (15/11), υποβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση σε ”Hold”, από ”Buy”.

Οι αναλυτές του διεθνούς οίκου αναφέρουν ότι ο νέος Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου, Σπ. Καπράλος τους έκανε ”ουδέτερη προς θετική” εντύπωση στο conference call, εμφανίστηκε ενημερωμένος στα σημεία κλειδιά της εταιρίας και ευνοικά διακείμενος για την επιστροφή μετρητών από την ΕΧΑΕ αλλά και την ελαστικότερη διάρθρωση των προμηθειών.

Παράλληλα, οι συντάκτες της έκθεσης, τονίζουν ότι η μετοχή της εταιρίας έχει ενισχυθεί 34% από το τελευταίο update του ίδιου οίκου και η τιμή της διαπραγματεύεται πλησίον της νέας αυξημένης τιμής στόχου.

Εξάλλου, η Citigroup αναθεωρεί προς τα κάτω, κατά 14%, τις εκτιμήσεις της για EPS 2004 της ΕΧΑΕ, ενώ εκτιμά ότι τα καθαρά κέρδη του 2004 θα ανέλθουν στα 33 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι η μετοχή της ΕΧΑΕ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 12ης Νοεμβρίου στα 7,62 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v