Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Νέες τιμές από Deutsche Bank - Eurocorp

Nέες υψηλότερες τιμές-στόχους για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, τα 18 και 18,7 ευρώ αντίστοιχα, θέτουν Deutsche Bank και Eurocorp σε ισάριθμες εκθέσεις τους (15/11), κυρίως λόγω των εύρωστων αποτελεσμάτων εννεαμήνου της εταιρίας.

ΟΠΑΠ: Νέες τιμές από Deutsche Bank - Eurocorp
Nέες υψηλότερες τιμές-στόχους για τη μετοχή του ΟΠΑΠ θέτουν Deutsche Bank και Eurocorp σε ισάριθμες εκθέσεις, κυρίως λόγω των εύρωστων αποτελεσμάτων εννεαμήνου.

Ειδικότερα, νέα υψηλότερη τιμή-στόχο τα 18 ευρώ, από 16,3 ευρώ προηγούμενως, θέτει για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Deutsche Bank σε ανάλυσή της (15/11), αναβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση σε ”Buy”.

Ο διεθνής οίκος αναφέρει ότι η μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων ”υποδηλώνει” για τη μετοχή της εταιρίας ”δίκαιη τιμή” τα 19,1 ευρώ, όμως το συγκεκριμένο σενάριο δεν έχει συμπεριληφθεί στις αποτιμήσεις της Deutsche Bank.

Παράλληλα οι αναλυτές της Deutsche Bank αναθεωρούν υψηλότερα τις εκτιμήσεις τους για τα κέρδη της εταιρίας το τρέχον έτος, ενώ ξεχωριστή αναφορά κάνουν για το ”ισχυρό” προμέρισμα που θα διανείμει ο ΟΠΑΠ.

Εξάλλου, αυξάνει την τιμή-στόχο στα 18,7 ευρώ, από 16,3 ευρώ προηγούμενως, για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Eurocorp σε έκθεσή της, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”Add”.

Η χρηματιστηριακή εμφανίζεται ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα εννεαμήνου του ΟΠΑΠ και αναθεωρεί κατά 8% υψηλότερα τις εκτιμήσεις της για τα EPS 2004 της εταιρίας.

Για το 2004 η Eurocorp προβλέπει ότι τα προ φόρων κέρδη του ΟΠΑΠ θα ανέλθουν στα 759,2 εκατ. ευρώ, ενώ για τις πωλήσεις προβλέπει ότι θα διαμορφωθούν περί τα 3.116 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v