Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ: ”Κρατήστε επαφή με την αγορά”

Επαφή με την αγορά, τοποθέτηση σε βαριά χαρτιά που παρουσίασαν υστέρηση στην πρόσφατη άνοδο και αναζήτηση αγοραστικών ευκαιριών σε επιλεγμένες μετοχές της μεσαίας κεφαλαιοποίησης συνιστά η Π&Κ Χρηματιστηριακή. Στα 26,2 ευρώ αυξάνει την τιμή στόχο για την Eurobank. Η overweight list της χρηματιστηριακής.

Π&Κ: ”Κρατήστε επαφή με την αγορά”
Επαφή με την αγορά, τοποθέτηση σε βαριά χαρτιά που παρουσίασαν υστέρηση στην πρόσφατη άνοδο και αναζήτηση αγοραστικών ευκαιριών σε επιλεγμένες μετοχές της μεσαίας κεφαλαιοποίησης συνιστά η Π&Κ Χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο report της (10/11).

Η χρηματιστηριακή τονίζει ότι η αγορά βρίσκεται 15% υψηλότερα από τις 25 Αυγούστου όταν η ίδια - με το δείκτη στις 2.250 μονάδες - είχε επισημάνει ότι παρουσιάζονταν αγοραστικές ευκαρίες.

Το θέμα των φοροαπαλλαγών και τα προγράμματα αναδιάρθρωσης από μερίδα εταιριών ”αποτελούν χειροπιαστή πραγματικότητα” επισημαίνουν οι αναλυτές της Π&Κ.

Η χρηματιστηριακή βελτιώνει την τιμή στόχο για τη μετοχή της EFG Eurobank στα 26,2 ευρώ, από 22,1 ευρώ διατηρώντας τη σύσταση ”Overweight”.

Σύμφωνα με την Π&Κ τα στοιχεία που λειτούργησαν ως θετικοί καταλύτες για την κερδοφορία της EFG Eurobank στο εννεαμήνο, θα διατηρηθούν στα επόμενα δύο έτη.

Παράλληλα η Π&Κ συνιστά υψηλότερο ποσοστό έκθεσής σε μετοχικούς τίτλους (75%). Μάλιστα οι συντάκτες του report αυξάνουν το ποσοστό των διεθνών μετοχικών τίτλων, με ποσοστό 37,5%, από το συνολικό προαναφερθέν 75%.

Αναφερόμενη στο deal OTE - Cosmote, η Π&Κ κρίνει ότι ”τα νέα ήταν καλύτερα” για τη μητρική, θέτοντας άλλο ένα λίθο στο ”οικοδόμημα της αναδιάρθρωσης” του οργανισμού.

Στη λίστα υπεραπόδοσης (overweight list) της χρηματιστηριακής, που αποτελείται από 21 εταιρίες συνολικά, περιλαμβάνονται οι εξής: Alpha Bank (τιμή στόχος 29,1 ευρώ), Εθνική Τράπεζα (υπό αναθεώρηση), EFG Eurobank (26,2 ευρώ), Cosmote (14,8 ευρώ), ΟΤΕ (υπό αναθεώρηση), 3Ε (22,7 ευρώ), Μαίλλης (3,6 ευρώ), S&B (7 ευρώ), Intralot (19 ευρώ) και ΟΠΑΠ (υπό αναθεώρηση).

Περιλαμβάνεται επίσης η ΔΕΗ (24 ευρώ), ο Άβαξ (6 ευρώ), η Motor Oil (10 ευρώ), o Tιτάνας (24 ευρώ), η ΑΒ Βασιλόπουλος (19,5 ευρώ), ο Γερμανός (25 ευρώ) και τα Jumbo (6 ευρώ).

Tη λίστα συμπληρώνει η Folli Follie (28 ευρώ), oι Μινωικές Γραμμές (2,7 ευρώ), η ΕΧΑΕ (7,55 ευρώ) και η Autohellas (4,5 ευρώ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v