Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φουρλής: Στα € 2,60 μειώνει τιμή-στόχο η Marfin

Στα 2,60 από 3,90 ευρώ μειώνει την τιμή-στόχο της μετοχής της Φουρλής η Marfin Analysis, σε έκθεση της με ημερομηνία 9 Δεκεμβρίου, στην οποία διατηρεί σύσταση "hold". Ερωτηματικό τα σχέδια επέκτασης. Εμπιστοσύνη στη διοίκηση.

Φουρλής: Στα € 2,60 μειώνει τιμή-στόχο η Marfin
Στα 2,60 από 3,90 ευρώ μειώνει την τιμή-στόχο της μετοχής της Φουρλής η Marfin Analysis, σε έκθεση της με ημερομηνία 9 Δεκεμβρίου, στην οποία διατηρεί σύσταση "hold".

Αναλυτικά, η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι τα αποτελέσματα εννεαμήνου που ανακοίνωσε η Φουρλής ήταν αδύναμα, αντανακλώντας το αρνητικό οικονομικό περιβάλλον και το αυξανόμενο κόστος από τα σχέδια ανάπτυξης του ομίλου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Μarfin σημειώνει ότι παρά τις δύσκολες μακροοικονομικές συνθήκες τα έσοδα ήταν ικανοποιητικά, αλλά τα κέρδη επηρεάστηκαν αρνητικά.

Η χρηματιστηριακά υπογραμμίζει στην έκθεση της ότι παραμένει επιφυλακτική απέναντι στη μετοχή και ιδίως στα επιθετικά σχέδια επέκτασης και το αυξανόμενο κόστος του ομίλου υπό τις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Προβλέπει ωστόσο, ότι με βάση το επιτυχημένο παρελθόν της διοίκησης, ο όμιλος θα αναδειχθεί πιο ισχυρός μόλις αποκατασταθεί η σταθερότητα και η επιστρέψει η καταναλωτική εμπιστοσύνη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v