Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Citigroup:Τιμές στόχοι συστάσεις για 5 εισηγμένες

Τιμές στόχους και συστάσεις παραθέτει η Citigroup για Εθνική, EFG Eurobank, Stet, ΟΤΕ και Cosmote σε διαδοχικές εκθέσεις της με αφορμή τα μεγέθη 9μηνου, που αναμένονται ή ανακοινώθηκαν, ενώ στην περίπτωση της εταιρίας κινητής σχολιάζει την κίνηση του ΟΤΕ.

Citigroup:Τιμές στόχοι συστάσεις  για 5 εισηγμένες
Τιμές στόχους και συστάσεις παραθέτει η Citigroup για Εθνική, EFG Eurobank, Stet, ΟΤΕ και Cosmote σε διαδοχικές εκθέσεις της με αφορμή τα μεγέθη 9μηνου, που αναμένονται ή ανακοινώθηκαν, ενώ στην περίπτωση της εταιρίας κινητής σχολιάζει την κίνηση του ΟΤΕ, να ενισχύσει τη συμμετοχή του στην θυγατρική.

Αναλυτικότερα, για την ΕFG Eurobank θέτει νέα υψηλότερη τιμή στόχο τα 24,1 ευρώ, από 23,6 ευρώ προηγούμενως, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”Buy”.

Η Citigroup χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα γ΄ τριμήνου ως θετικά, τονίζει όμως πως τα συνολικά κόστη κινήθηκαν υψηλότερα των εκτιμήσεών της.

Η μετοχή της EFG Eurobank ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 5ης Νοεμβρίου στα 22,56 ευρώ.

Για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας διατηρεί τη σύσταση ”Buy” και θέτει τιμή στόχο τα 24 ευρώ, ενώ εκτιμά ότι τα προ φόρων κέρδη της θα ανέλθουν στα 152 εκατ. ευρώ το γ΄ τρίμηνο του 2004.

Παράλληλα εκτιμά ότι τα spreads της κορυφαίας τράπεζας θα παραμείνουν υψηλά, ανάλογα με εκείνα της Alpha και ελαφρώς υψηλότερα της EFG Eurobank.

Η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 5ης Νοεμβρίου στην τιμή των 23,62 ευρώ.

Εξάλλου, τιμή στόχο τα 15,5 ευρώ θέτει για τη μετοχή της Cosmote η Citigroup επαναδιατυπώνοντας τη σύσταση ”Buy”.

O διεθνής οίκος ”καλωσορίζει” την κίνηση του ΟΤΕ υπογραμμίζοντας όμως την ουδέτερη επίδραση που αναμένει για τη μητρική. Για τη μετοχή του οργανισμού η Citigroup θέτει τιμή στόχο τα 10,5 ευρώ και συνιστά ”Hold”.

Οι τιμές των μετοχών του ΟΤΕ και της Cosmote έκλεισαν στα 12,72 και 13,76 ευρώ αντίστοιχα.

Εξάλλου, η Citigroup θέτει τιμή στόχο τα 13 ευρώ για τη μετοχή της Stet, διατηρώντας τη σύσταση ”Hold”.

Παράλληλα χαρακτηρίζει τα μεγέθη γ΄ τριμήνου της Stet ως ανάμικτα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v