Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΡΩΒ: Κέρδη 2,2 εκ. το Q3 αναμένουν οι αναλυτές

Πτώση της τάξης του 78,6% αναμένεται να εμφανίζουν τα καθαρά κέρδη της Eurobank το γ’ τρίμηνο, χωρίς να συνυπολογίζονται οι απώλειες από το σχέδιο ανταλλαγής ομολόγων, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters.

ΕΥΡΩΒ: Κέρδη 2,2 εκ. το Q3 αναμένουν οι αναλυτές
Πτώση της τάξης του 78,6% αναμένεται να εμφανίζουν τα καθαρά κέρδη της Eurobank το γ’ τρίμηνο, χωρίς να συνυπολογίζονται οι απώλειες από το σχέδιο ανταλλαγής ομολόγων, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις επτά αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters.

Προβλέψεις παρείχαν οι Cheuvreux, Euroxx Sec., IBG, HSBC, Εθνική ΑΧΕ, Πειραιώς ΑΧΕ και Proton Bank.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών , τα καθαρά κέρδη της Eurobank αναμένεται να διαμορφωθούν στα 2,2 εκατ. ευρώ, από 10,3 εκατ. ευρώ κατά την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Τα καθαρά έσοδα από τόκους αναμένεται ότι θα διαμορφωθούν στα 512,6 εκατ. ευρώ, από 512 εκατ. ευρώ πέρυσι, ενώ οι προβλέψεις αναμένεται να αυξηθούν σε 329,3 εκατ. ευρώ, από 322 εκατ. ευρώ το γ’ τρίμηνο του 2010.

Σε ότι αφορά το εννεάμηνο, οι αναλυτές αναμένουν αύξηση των καθαρών κερδών στα 78,1 εκατ. ευρώ, έναντι κερδών 60,3 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, καθαρά έσοδα από τόκους ύψους 1,531 δισ. ευρώ (από 1,589 δισ. ευρώ) και προβλέψεις 984 εκατ. ευρώ (από 950 εκατ. ευρώ).

Υπενθυμίζεται ότι τα αποτελέσματα της Eurobank θα ανακοινωθούν σήμερα μετά τη λήξη της χρηματιστηριακής συνεδρίασης.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v