Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Ζημιές 9,3 εκατ. το Q3 βλέπουν οι αναλυτές

Ζημιές ύψους 9,3 εκατ. ευρώ το γ' τρίμηνο και κέρδη 4,7 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο, θα εμφανίζει η Alpha Bank σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters.

Alpha: Ζημιές 9,3 εκατ. το Q3 βλέπουν οι αναλυτές
Ζημιές ύψους 9,3 εκατ. ευρώ, από κέρδη 37,3 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, αναμένεται να καταγράψει το γ’ τρίμηνο η Alpha Bank, λόγω της ύφεσης που πλήττει την Ελλάδα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις επτά αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters.

Προβλέψεις παρείχαν οι Cheuvreux, Euroxx Sec., IBG, HSBC, Εθνική ΑΧΕ, Πειραιώς ΑΧΕ και Proton Bank.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών , στα αποτελέσματα δεν αναμένεται να συμπεριληφθούν οι επιπτώσεις από το σχέδιο μείωσης του χρέους της Ελλάδας.

Τα καθαρά έσοδα από τόκους αναμένεται ότι θα διαμορφωθούν στα 449 εκατ. ευρώ, από 455,2 εκατ. ευρώ πέρυσι, ενώ οι προβλέψεις αναμένεται να αυξηθούν σε 291,5 εκατ. ευρώ, από 223,1 εκατ. ευρώ το γ’ τρίμηνο του 2010.

Σε ότι αφορά το εννεάμηνο, οι αναλυτές αναμένουν καθαρά κέρδη 4,7 εκατ. ευρώ, έναντι κερδών 75,5 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, καθαρά έσοδα από τόκους ύψους 1,328 δισ. ευρώ (από 1,372 δισ. ευρώ) και προβλέψεις 823,8 εκατ. ευρώ (από 644,3 εκατ. ευρώ).

Υπενθυμίζεται ότι τα αποτελέσματα της Alpha Bank θα ανακοινωθούν σήμερα μετά τη λήξη της χρηματιστηριακής συνεδρίασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v