Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Θετική για ΟΠΑΠ, Intralot

Θετική στάση για τον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών διατηρεί η Eurobank Εquities σε έκθεση της με ημερομηνία 24/11, στην οποία διατηρεί σύσταση “buy” για ΟΠΑΠ και Ιντραλότ και μειώνει τιμή-στόχο σε €10,50 και € 1,5 αντίστοιχα.

Eurobank: Θετική για ΟΠΑΠ, Intralot
Θετική στάση για τον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών διατηρεί η Eurobank Εquities σε έκθεση της με ημερομηνία 24 Νοεμβρίου, στην οποία διατηρεί σύσταση “buy” για ΟΠΑΠ και Ιντραλότ και μειώνει τιμή-στόχο σε €10,50 και € 1,5 αντίστοιχα.

Αναλυτικά, η Eurobank Εquities αναφέρει ότι οι ριζικές ρυθμιστικές αλλαγές στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών, με την απελευθέρωση της αγοράς, είναι θετικές τόσο για τον ΟΠΑΠ όσο και την Ιντραλότ.

Ο ΟΠΑΠ, σημειώνει η χρηματιστηριακή, θα υποστεί μετά την απελευθέρωση της αγοράς το 2013 πτώση στα EBITDA κατά 11% σε σχέση με το 2011, αλλά παράλληλα τα νέα παιχνίδια θα διαφοροποιήσουν το χαρτοφυλάκιο και θα αυξήσουν τις προοπτικές ανάπτυξης.

Η Eurobank Εquities εκτιμά ότι η απελευθέρωση της αγοράς θα είναι θετική και για την Ιντραλότ, είτε ως συνεργάτη του ΟΠΑΠ είτε ως πιθανού διαχειριστή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v