Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

UBS: Top ”overweight” επιλογή η Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς είναι η top ”overweight” επιλογή της UBS, από το σύνολο των ελληνικών τραπεζών, για την οποία η τιμή-στόχος είναι τα 14,1 ευρώ με σύσταση ”buy 2”. Οι τιμές-στόχοι και οι συστάσεις για Εθνική, Alpha, Eurobank και Εμπορική.

UBS: Top ”overweight” επιλογή η Πειραιώς
Η Τράπεζα Πειραιώς είναι η top ”overweight” επιλογή της UBS, από το σύνολο των ελληνικών τραπεζών όπως προκύπτει από σχετικό report του ελβετικού οίκου που αναφέρεται στον ευρωπαϊκό τραπεζικό κλάδο.

Πρόσφατα η UBS αύξησε την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς και συγκεκριμένα στα 14,1 ευρώ από τα 13 ευρώ, διατηρώντας τη σύσταση ”buy 2”.

Στη λίστα των ”overweight” επιλογών μεταξύ των ελληνικών τραπεζών ακολουθούν οι: Εμπορική, Eurobank, Εθνική και Alpha Bank.

Από την άλλη, η Eurobank συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τις 10 top επιλογές της UBS, από το σύνολο των ευρωπαϊκών τραπεζών, και συγκεκριμένα στην 6η θέση.

Αναφορικά με τις υπόλοιπες τέσσερις μεγάλες ελληνικές τράπεζες, ο ξένος οίκος με σημερινή του ανάλυση αναβάθμισε την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Eurobank στα 25,5 ευρώ, από τα 24 ευρώ, διατηρώντας τη σύσταση ”buy 1”.

Για την Εθνική Τράπεζα η UBS θέτει την τιμή-στόχο στα 24 ευρώ και επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”buy 2”, ενώ σε ό,τι αφορά την Alpha Bank τη ”βλέπει” στα 28,40 ευρώ, συνιστώντας ”buy 1”.

Τέλος, όσον αφορά στην Εμπορική Τράπεζα, ο οίκος διατηρεί την τιμή-στόχο των 27,80 ευρώ και τη σύσταση ”buy 2”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v