Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Εθνική ΑΧΕ για Alpha, KAE, Hyatt, 3E, Πλαίσιο

Τη σύσταση ”buy” διατηρεί για τις μετοχές των Πλαίσιο Computers, Coca-Cola 3Ε, Hyatt, ΚΑΕ, και Alpha Bank η Εθνική ΑΧΕ σε ξεχωριστές της αναλύσεις, ενώ επαναδιατυπώνει και τις τιμές-στόχους για τις εν λόγω εταιρίες.

Η Εθνική ΑΧΕ για Alpha, KAE, Hyatt, 3E, Πλαίσιο
Τη σύσταση ”buy” διατηρεί για τις μετοχές των Πλαίσιο Computers, Coca-Cola 3Ε, Hyatt, ΚΑΕ, και Alpha Bank η Εθνική ΑΧΕ σε ξεχωριστές της αναλύσεις.

Όσον αφορά στη μετοχή της Alpha Bank, η χρηματιστηριακή με ανάλυσή της στη 1η Νοεμβρίου αποδίδει τιμή-στόχο τα 26,5 ευρώ, κάνοντας λόγο για ”καλό σετ αποτελεσμάτων, αντίστοιχο των εκτιμήσεών μας”.

Επιπλέον, η Εθνική ΑΧΕ σε ανάλυσή της με ημερομηνία 1 Νοεμβρίου θέτει τιμή-στόχο για τα ΚΑΕ τα 13,82 ευρώ, σχολιάζοντας ότι παρέχουν μια ελκυστική μερισματική απόδοση, ενώ τονίζει ότι τα αρνητικά αποτελέσματα γ΄ τριμήνου 2004 έχουν ήδη αποτυπωθεί.

Παράλληλα, η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι τα μεγέθη του εννεαμήνου για το 2004 των ΚΑΕ θα είναι χαμηλότερα των αρχικών εκτιμήσεων της αγοράς. Ειδικότερα, κάνει λόγο για αύξηση των EBITDA κατά 21% στα 50,9 εκατ. ευρώ, ενώ τα έσοδα αναμένεται να σημειώσουν άνοδο 27%, και να διαμορφωθούν στα 22 εκατ. ευρώ.

Καταλύτης για την πορεία της μετοχής των ΚΑΕ θα είναι η γνωστοποίηση των κύριων σημείων του τριετούς επιχειρηματικού σχεδίου της εταιρίας, καθώς και η ανακοίνωση του εννεαμήνου.

Η Εθνική ΑΧΕ περιμένει η διοίκηση των ΚΑΕ να επικεντρωθεί στις εξελίξεις αναφορικά με την κεφαλαιακή δομή, τις εκτιμήσεις για το 2005, καθώς και τις εκτιμήσεις της για τα αφορολόγητα προϊόντα της στα πρατήρια βενζίνης των συνόρων.

Αναφορικά με τη Hyatt, η τιμή-στόχος που αποδίδεται από την Εθνική ΑΧΕ είναι τα 9,72 ευρώ (+20% από τα τρέχοντα επίπεδα).

Εξάλλου, στην ανάλυσή της (2 Νοεμβρίου) η Εθνική ΑΧΕ τονίζει ότι τα έσοδα για το εννεάμηνο του 2004 θα διαμορφωθούν στα 221,4 εκατ. ευρώ (+34%) σε σχέση με πέρυσι, ενώ τα EBITDA θα σημειώσουν άνοδο 30% στα 82,1 εκατ. ευρώ.

Συνολικά η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι τα αποτελέσματα της Hyatt θα είναι θετικά, λόγω της ενοποίησης του Καζίνο του Μοντ Παρνές.

Εξάλλου, σε έκθεσή της για την Coca-Cola 3Ε (3 Νοεμβρίου), η Εθνική ΑΧΕ διατηρεί τη σύσταση ”buy”, ενώ η τιμή-στόχος που αποδίδεται είναι τα 21,50 ευρώ.

Η χρηματιστηριακή στην ανάλυσή της επισημαίνει ότι τα έσοδα της 3Ε για το εννεάμηνο (ανακοινώνει στις 10 Νοεμβρίου) αναμένεται να διαμορφωθούν στα 3.305 εκατ. ευρώ (+4,8% σε σχέση με πέρυσι), ενώ τα EBITDA εκτιμάται ότι θα σημειώσουν άνοδο 10,2% σε ετήσια βάση και θα διαμορφωθούν στα 616 εκατ. ευρώ.

Για το Πλαίσιο, η χρηματιστηριακή στην ανάλυσή της (2 Νοεμβρίου) κάνει λόγο για ισχυρά λειτουργικά αποτελέσματα της εταιρίας στο εννεάμηνο του 2004, αποδίδοντας παράλληλα τιμή-στόχο τα 11,20 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v