Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Παραμένει η ”όρεξη” για τράπεζες-blue chips

Στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος αναμένεται να παραμείνουν οι τραπεζικές μετοχές, ο ΟΤΕ, αλλά και άλλοι τίτλοι της υψηλής κεφαλαιοποίησης, εκτιμούν οι ΑΧΕ, επισημαίνοντας πως η βελτιωμένη ψυχολογία αναμένεται να διατηρηθεί.

ΑΧΕ: Παραμένει η ”όρεξη” για τράπεζες-blue chips
Τι εκτιμάται για σήμερα: Τη διατήρηση της θετικής εικόνας που επικρατεί στην αγοράς προβλέπει για σήμερα η Εθνική ΑΧΕ.

Η Marfin Analysis εκτιμά πως η ψυχολογία των επενδυτών έχει βελτιωθεί και κατά συνέπεια προβλέπει ότι η αγορά θα συνεχίσει τη θετική της πορεία.

Στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος εκτιμά η Proton Securities πως θα παραμείνει ο τραπεζικός κλάδος, και δη ύστερα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εννεαμήνου της Eurobank.

Εξάλλου, η Εγνατία Finance εκτιμά πως η ισχυρή ”όρεξη” που υπάρχει για τραπεζικούς τίτλους, αλλά και για τη μετοχή του ΟΤΕ, αναμένεται να διατηρηθεί, με ηπιότερους ωστόσο τόνους, αλλά και να επεκταθεί και σε άλλους τίτλους της υψηλής κεφαλαιοποίησης.

Η Εγνατία Finance συμπληρώνει πως αυτοί θα είναι και οι βασικότεροι συντελεστές της ”υπεραπόδοσης” που αναμένεται να παρουσιάσει η Σοφοκλέους.

Η Eurobank Securities προβλέπει πως η θετική ψυχολογία θα διατηρηθεί, ενώ δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο ”ήπιων” τάσεων αποκόμισης κερδών.

Τι έγινε χθες: ”Υπεραπόδοση” έναντι των ξένων αγορών εμφάνισε για μια ακόμη φορά η Σοφοκλέους κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, αναφέρει η Εγνατία Finance.

Η Marfin Analysis συμπληρώνει πως ο Γενικός ∆είκτης σηµείωσε σηµαντική άνοδο µε αυξηµένους όγκους συναλλαγών, επισημαίνοντας πως οι τραπεζικές µετοχές υπεραπόδωσαν, µε την Alpha Bank να σηµειώνει τη µεγαλύτερη άνοδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v