Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλήρως ”αποτιμημένη” η Φουρλής λέει η Π&Κ

Τα θετικά και τα αρνητικά, από επενδυτικής πλευράς, για την εταιρία Φουρλής επισημαίνει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ σε ανάλυσή της (2/11) όπου σημειώνει πως υιοθετεί ”ουδέτερη” στάση για τη μετοχή, η οποία διαπραγματεύεται 24,8 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2005.

Πλήρως ”αποτιμημένη” η Φουρλής λέει η Π&Κ
Τα θετικά και τα αρνητικά, από επενδυτικής πλευράς, για την εταιρία Φουρλής επισημαίνει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ σε ανάλυσή της με ημερομηνία 2 Νοεμβρίου 2004.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, υιοθετεί ”ουδέτερη” στάση, την οποία στηρίζει αφενός στην αποτίμηση της μετοχής, που τη χαρακτηρίζει ”πλήρη”, καθώς όπως σημειώνει ο τίτλος της Φουρλής διαπραγματεύεται 24,8 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2005, και αφετέρου στο γεγονός ότι εντοπίζει ορισμένες δυσκολίες και προβλήματα στην εκτέλεση των σημείων εκείνων που συνδέονται με τους τομείς ανάπτυξης του ομίλου.

Στα θετικά σημεία του ομίλου η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ περιλαμβάνει την ενισχυμένη κίνηση στα καταστήματα ΙΚΕΑ και Intersport, την αύξηση του μεριδίου αγοράς, αλλά και τις δραστηριότητες εκείνες που δημιουργούν θετικές ταμειακές ροές.

Από την άλλη, η χρηματιστηριακή αναφέρεται και στα αρνητικά σημεία του ομίλου, τα οποία και εντοπίζει στην περιορισμένη παρουσία που διαθέτει τόσο όσον αφορά τα έπιπλα, όσο και σχετικά με τα αθλητικά είδη, ενώ παράλληλα αναφέρεται και στην πίεση των περιθωρίων κέρδους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v