Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Θετικό κλίμα λόγω Μπους - ΟΤΕ

Διατηρείται η θετική ψυχολογία στην αγορά, εκτιμούν οι χρηματιστηριακές, υποβοηθούμενη από τα κέρδη που κατέγραψε η Wall. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ο ΟΤΕ ύστερα από τις πρόσφατες εξελίξεις, αλλά και η Eurobank εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων εννεαμήνου σήμερα, μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

ΑΧΕ: Θετικό κλίμα λόγω Μπους - ΟΤΕ
Τι εκτιμάται για σήμερα: Διατηρείται η ιδιαίτερα θετική ψυχολογία της αγοράς εκτιμά η Marfin Analysis, υποβοηθούμενη και από τα κέρδη που κατέγραψε η Wall – όπως επισημαίνει.

Παράλληλα, η χρηματιστηριακή αναφέρεται και στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εννεαμήνου από τη Eurobank, η οποία και θα πραγματοποιηθεί σήμερα, μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

Από την πλευρά της η Σίγμα Securities σημειώνει πως οι πρόσφατες εξελίξεις γύρω από τον ΟΤΕ θα φέρουν για μια ακόμη φορά τη μετοχή του Οργανισμού στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, κάνοντας παράλληλα αναφορά και στην ανακοίνωση αποτελεσμάτων εννεαμήνου από τη Eurobank.

Εξάλλου, η Proton Securities εκτιμά πως η εγχώρια αγορά θα επικεντρωθεί κυρίως γύρω από τις εξελίξεις στον ΟΤΕ και την Cosmote, ενώ συμπληρώνει πως ο τραπεζικός κλάδος παραμένει ο βασικός καταλύτης όσον αφορά στη γενικότερη πορεία της Σοφοκλέους και δη εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων εννεαμήνου από τη Eurobank.

Τι έγινε χθες: ”Μεικτή” ήταν η εικόνα της χθεσινής συνεδρίασης, αναφέρει η Marfin Analysis, που συμπληρώνει πως οι αγοραστές μετακινήθηκαν από τη μετοχή του ΟΤΕ και των τραπεζών σε άλλους τίτλους της υψηλής κεφαλαιοποίησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v