Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Πως είδαν τα αποτελέσματα οι ξένοι αναλυτές

Θετικά χαρακτηρίζουν τα αποτελέσματα γ' τριμήνου του ΟΤΕ οι ξένοι αναλυτές. Προβληματισμοί για την μακροοικονομική κατάσταση.

ΟΤΕ: Πως είδαν τα αποτελέσματα οι ξένοι αναλυτές
Θετικά χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο ΟΤΕ το γ’ τρίμηνο η UBS, σε έκθεση της με ημερομηνία 10/11 στην οποία διατηρεί σύσταση "buy" και τιμή-στόχο 6 ευρώ.

Καλύτερο των εκτιμήσεων ήταν το γ΄ τρίμηνο του Οργανισμού αναφέρει η Morgan Stanley σε σχετική έκθεση, στην οποία διατηρεί την τιμή-στόχο των 8 ευρώ και τη σύσταση "overweight".

Η Citi εκτιμά ότι τα αποτελέσματα γ’ τριμήνου του ΟΤΕ είναι καλά, αλλά αναφέρει ότι η μετοχή θα συνεχίσει να επηρεάζεται από την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Ο διεθνής οίκος διατηρεί σύσταση "neutral" και θέτει τιμή στόχο 3,04 ευρώ.

Ενθαρρυντικά χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα γ’ τριμήνου η Deutsche Bank σε έκθεση της με τιμή-στόχο 6 ευρώ και σύσταση "hold".

Η JP Morgan αναφέρει ότι τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών, σημειώνοντας ότι οι περικοπές κόστους θα επηρεάσουν θετικά την απόδοση της εταιρίας. Ο διεθνής οίκος διατηρεί σύσταση "neutral".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v