Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρωτιά της Εθνικής ΑΧΕ στις συναλλαγές Οκτωβρίου

Nέα ανατροπή σημειώθηκε το μήνα Οκτώβριο στην κατάταξη των ΑΧΕ σε ό,τι αφορά στις συναλλαγές με πακέτα, με την Εθνική ΑΧΕ να καταλαμβάνει την πρώτη θέση και την Eurobank Sec. να περνά στη δεύτερη. Στο δεκάμηνο Ιανουαρίου - Οκτωβρίου η Eurobank διατηρεί την πρώτη θέση, ενώ στη δεύτερη περνά η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ.

Πρωτιά της Εθνικής ΑΧΕ στις συναλλαγές Οκτωβρίου
Nέα ανατροπή στην κατάταξη των ΑΧΕ σε ό,τι αφορά τις συναλλαγές με πακέτα σημειώθηκε το μήνα Οκτώβριο, με την Εθνική Χρηματιστηριακή (14,76%) να καταλαμβάνει την πρώτη θέση και την Eurobank Sec. (14,5%) να περνά στη δεύτερη. Την τριάδα συμπληρώνει η Π&Κ Χρηματιστηριακή με μερίδιο αγοράς 12,26%.

Η κατάταξη των Χρηματιστηριακών στις συναλλαγές με πακέτα για τον Οκτώβριο δε μεταβάλλεται σε σχέση με το Σεπτέμβριο μέχρι και την έκτη θέση, που βρίσκεται η Σίγμα Χρηματιστηριακή.

Στην έβδομη θέση τον Οκτώβριο αναρριχήθηκε η Εγνατία Χρηματιστηριακή (3,52%), από τη δέκατη που βρισκόταν το Σεπτέμβριο, αντικαθιστώντας την Proton Χρηματιστηριακή, που υποχώρησε στη δέκατη θέση (2,23%).

Όσον αφορά τις συναλλαγές για τον ίδιο μήνα εξαιρουμένων των πακέτων η Eurobank διατηρεί την πρωτιά με μερίδιο αγοράς 14,91%, με την Εθνική Χρηματιστηριακή να ακολουθεί (13,2%) και την Π&Κ Χρηματιστηριακή να καταλαμβάνει την τρίτη θέση (11,09%).

Με βάση τα στοιχεία του Οκτωβρίου στις συναλλαγές με πακέτα, οι πρώτες 10 ΑΧΕ σημειώνεται ότι ελέγχουν το 77,2% της αγοράς έναντι 76,71% το Σεπτέμβριο, ενώ οι αντίστοιχες 10 πρώτες στην κατάταξη του Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2004, ελέγχουν το 69,17% της αγορά έναντι 68,41% του διαστήματος Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου.

Στο δεκάμηνο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2004 η κατάταξη με βάση τις συναλλαγές με πακέτα διαμορφώνεται ως εξής: Η EFG Eurobank Sec βρίσκεται στην πρώτη θέση (15,49%, η Π&Κ Χρηματιστηριακή στην δεύτερη θέση (11,6%) και η Εθνική Χρηματιστηριακή καταλαμβάνει την τρίτη θέση με μερίδιο 10,65%.

Στο δεκάμηνο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2004 η κατάταξη των ΑΧΕ με βάση τις συναλλαγές και εξαιρουμένων των πακέτων διαμορφώνεται ως εξής: Η EFG Eurobank Sec. καταλαμβάνει την πρώτη θέση με ποσοστό της τάξεως του 14,56%, ακολουθεί η Εθνική Χρηματιστηριακή με μερίδιο αγοράς 10,4%, ενώ την τριάδα συμπληρώνει η Π&Κ Χρηματιστηριακή με ποσοστό 9,6%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v