Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Σε ”ευρωπαϊκό ρυθμό” η Σοφοκλέους

Στον ρυθμό των ευρωπαϊκών αγορών εκτιμούν οι χρηματιστηριακές πως θα κινηθεί κατά τη σημερινή συνεδρίαση η Σοφοκλέους, ελλείψει σημαντικών εγχώριων εξελίξεων, ενώ επισημαίνουν πως σε συνέχεια της πτώσης των τιμών του πετρελαίου οι διεθνείς αγορές κινήθηκαν ανοδικά.

ΑΧΕ: Σε ”ευρωπαϊκό ρυθμό” η Σοφοκλέους
Τι εκτιμάται για σήμερα: Στον ρυθμό των ευρωπαϊκών αγορών εκτιμά η Marfin Analysis πως θα κινηθεί η Σοφοκλέους κατά τη σημερινή συνεδρίαση, ενώ η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως η πτώση στις τιμές των πετρελαίου κατά τη διάρκεια των δυο τελευταίων ημερών οδήγησαν τις διεθνείς αγορές σε υψηλότερα επίπεδα.

Επίσης, η Marfin Analysis συμπληρώνει πως η δημοσίευση αποτελεσμάτων εννεαμήνου συνεχίζεται την ερχόμενη εβδομάδα με τις Τράπεζα Πειραιώς και EFG Eurobank να ανακοινώνουν τα μεγέθη στις 2 και 4 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Την τάση των ευρωπαϊκών αγορών εκτιμά και Proton Securities πως θα ακολουθήσει η Σοφοκλέους σήμερα, ελλείψει σημαντικών εγχώριων εξελίξεων όπως εξηγεί, αλλά και εν όψει της συνεχιζόμενης ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων εννεαμήνου.

Με τάσεις συσσώρευσης, στα τρέχοντα επίπεδα, εκτιμά η Σίγμα Securities πως θα κινηθεί η σημερινή συνεδρίαση.

Τάσεις συσσώρευσης προβλέπει για σήμερα και η Eurobank Securities καθώς δεν υπάρχουν σημαντικές εγχώριες επιχειρηματικές εξελίξεις, ενώ παράλληλα τονίζει πως ενδέχεται να παρουσιαστούν τάσεις αποκόμισης κερδών.

Επίσης, η Eurobank Securities σημειώνει πως η πορεία των ξένων αγορών και οι τιμές του πετρελαίου αναμένεται να επηρεάσουν την κίνηση του ελληνικού χρηματιστηρίου.

Εξάλλου, η Εγνατία Finance σημειώνει πως η πτώση των τιμών του πετρελαίου και ορισμένα ”θετικά” εταιρικά αποτελέσματα ”υποστήριξαν” τις ευρωπαϊκές αγορές χθες, ενώ επισημαίνει πως καθώς το διεθνές κλίμα παραμένει ”ευαίσθητο” εκτιμά πως η Σοφοκλέους θα συνεχίσει να υπεραποδίδει.

Τι έγινε την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου: Οριακά χαμηλότερα έκλεισαν οι ελληνικές μετοχές στη συνεδρίαση της Τετάρτης, με τον τίτλο της Alpha Bank να ενισχύεται κατά 0,27% μετά την ανακοίνωση των ”καλών” αποτελεσμάτων εννεαμήνου, αναφέρει η Marfin Analysis.

Οι μετοχές των Γερμανού, Coca-Cola 3Ε και Τιτάν ήταν μεταξύ των μετοχών του FTSE-20 που ξεχώρισαν θετικά, συμπληρώνει η Marfin Analysis, που παράλληλα επισημαίνει πως η μεσαία κεφαλαιοποίηση έκλεισε αρνητικά μετά την υπεραπόδοση της προηγούμενης εβδομάδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v