Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

GS:Κόβει τιμές-στόχους για ελληνικές τράπεζες

Πολύ πιθανή θεωρεί η Goldman Sachs την ανακεφαλαιοποίηση των ευρωπαϊκών τραπεζών, ωστόσο εκτιμά πως για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει αυτή να συνοδευτεί από πολιτικές δράσεις.

GS:Κόβει τιμές-στόχους για ελληνικές τράπεζες
Πολύ πιθανή θεωρεί η Goldman Sachs την ανακεφαλαιοποίηση των ευρωπαϊκών τραπεζών, ωστόσο εκτιμά πως για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει αυτή να συνοδευτεί από πολιτικές δράσεις που στόχο θα έχουν να σταθεροποιήσουν την αξία των κρατικών χρεών.

Ο διεθνής οίκος προχωρά παράλληλα σε νέα μείωση των τιμών-στόχων για 20 ευρωπαϊκές τράπεζες, μεταξύ των οποίων και επτά ελληνικών και κυπριακών, ενώ αυξάνει την τιμή-στόχο για την ιταλική Banca Popolare di Milano.

Σε ό,τι αφορά τις ελληνικές τράπεζες, μειώνεται η τιμή-στόχος για την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στο 0,16 ευρώ από 0,30, για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο 0,35 ευρώ από 0,75, για την Εθνική Τράπεζα στο 1,80 ευρώ από 3,50, για τη Marfin Popular Bank στο 0,30 ευρώ από 0,40, για την Τράπεζα Κύπρου στο 1,25 ευρώ από 1,45, για την Τράπεζα Πειραιώς στο 0,30 ευρώ από 0,55 ευρώ και για την Ελληνική Τράπεζα στο 0,45 από 0,50 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v