Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Τιμή-στόχος τα 18 ευρώ από JP Morgan

Την τιμή-στόχο των 18 ευρώ επαναδιατυπώνει η JP Morgan για τη μετοχή της ΔΕΗ σε έκθεση με ημερομηνία 26 Οκτωβρίου όπου συνιστά ”underweight” για την Επιχείρηση, ενώ αναθεωρεί προς τα κάτω τις προβλέψεις της για τα EBITDA του 2004 κατά 5%.

ΔΕΗ: Τιμή-στόχος τα 18 ευρώ από JP Morgan
Την τιμή-στόχο των 18 ευρώ επαναδιατυπώνει η JP Morgan για τη μετοχή της ΔΕΗ σε έκθεση με ημερομηνία 26 Οκτωβρίου όπου συνιστά ”underweight” για την Επιχείρηση.

Ο ξένος οίκος, όπως αναφέρει, σε συνέχεια της ανακοίνωσης για αύξηση των τιμολογίων και για ενίσχυση του προσωπικού προχώρησε σε προς τα κάτω αναθεώρηση των προβλέψεών της για τα EBITDA του 2004 κατά 5%.

Σημειώνεται πως η μετοχή της ΔΕΗ έκλεισε χθες (26 Οκτωβρίου 2004) στα 19,46 ευρώ.

Η JP Morgan σημειώνει πως η τιμή-στόχος που έχει θέσει (σε εξάμηνο ορίζοντα) των 18 ευρώ για τη μετοχή της Επιχείρησης και που παραμένει αμετάβλητη υποδηλώνει περιθώριο υποχώρησης της τάξεως του 7%, έναντι αύξησης 3% που αναμένεται για τον μέσο όρο των ευρωπαϊκών εταιριών κοινής ωφέλειας.

Αναφορικά με την αύξηση των τιμολογίων ο ξένος οίκος επισημαίνει πως τα ”άσχημα” νέα αφορούν στην κατά 40 ημέρες καθυστέρηση της εφαρμογής τους αφενός και αφετέρου στο γεγονός ότι είναι χαμηλότερη από τον πληθωρισμό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v