Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Οι τράπεζες στο επίκεντρο

Στο επίκεντρο εκτιμούν οι αναλυτές πως θα βρεθεί σήμερα ο τραπεζικός κλάδος, ύστερα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 9μήνου από την Alpha Bank. Μερίδα αναλυτών εκτιμά πως η αγορά θα κινηθεί σε θετικό έδαφος, ενώ δεν αποκλείονται και τάσεις αποκόμισης κερδών.

ΑΧΕ: Οι τράπεζες στο επίκεντρο
Τι εκτιμάται για σήμερα: Η εισροή ξένων κεφαλαίων και η πορεία των διεθνών αγορών εκτιμά η Εθνική ΑΧΕ πως θα αποτελέσουν σημαντικούς παράγοντες στη διαμόρφωση της μεσοπρόθεσμης πορείας της αγοράς.

Το ενδεχόμενο τάσεων αποκόμισης κερδών στον τραπεζικό κλάδο επισημαίνει για σήμερα η Marfin Analysis, που αναφέρεται στην ανακοίνωση αποτελεσμάτων της Alpha Bank, σημειώνοντας πως δεν αποκλείεται ύστερα από το ισχυρό πρόσφατο ”ράλι” στη μετοχή της η αποκόμιση κερδών.

Σε θετικό έδαφος εκτιμά η Proton Securities πως θα παραμείνει η αγορά, υποστηριζόμενη από το κλίμα των διεθνών αγορών, με τη μετοχή της Alpha Bank να βρίσκεται στο επίκεντρο ύστερα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εννεαμήνου.

Από την πλευρά της, η Σίγμα Securities σημειώνει πως η μετοχή της Alpha Bank είναι πιθανόν να βρεθεί στο επίκεντρο ύστερα από τη σημερινή ανακοίνωση αποτελεσμάτων εννεαμήνου, τα οποία ωστόσο –όπως σημειώνει η χρηματιστηριακή– δεν αποτέλεσαν ”έκπληξη”.

Εξάλλου, η Εγνατία Finance επισημαίνει πως η συνεχιζόμενη ”υγιής” ζήτηση για μετοχές του τραπεζικού κλάδου, αλλά και για τον τίτλο του ΟΤΕ, μπορεί να υποστηρίξει την ”υπεραπόδοση” της εγχώριας αγοράς μεσοπρόθεσμα.

Τι έγινε χθες: Οι μετοχές έκλεισαν χθες υψηλότερα στο πλαίσιο τεχνικού rebound, αναφέρει η Marfin Analysis, που επισημαίνει πως η μετοχή του ΟΤΕ έκλεισε κατά 4,99% υψηλότερα

* Τα reports των ΑΧΕ για τη σημερινή συνεδρίαση δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v