Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Citi: "Κόβει" τιμές στόχους για Τιτάν, ΟΤΕ, FF

Σε μείωση των τιμών-στόχων για Τιτάν, ΟΤΕ, και Folli Follie προχώρησε με ξεχωριστές της εκθέσεις στις 3 και 4 Οκτωβρίου η Citi.

Citi: Κόβει τιμές στόχους για Τιτάν, ΟΤΕ, FF
Σε μείωση των τιμών-στόχων για Τιτάν, ΟΤΕ, και Folli Follie προχώρησε με ξεχωριστές της εκθέσεις στις 3 και 4 Οκτωβρίου η Citi.

Συγκεκριμένα μείωσε την τιμή-στόχο για την Τιτάν στα 12,30 ευρώ ανά μετοχή από τα 14,50 ευρώ προηγουμένως, αλλάζοντας παράλληλα τη σύσταση σε Hold/Speculative από Hold/High Risk. Όπως επισημαίνει, η μείωση της τιμής-στόχου αντανακλά το γεγονός ότι το 20-25% των πωλήσεων και των κερδών της Τιτάν προέρχονται από την Ελλάδα όπου υπάρχουν σημαντικά μακροοικονομικά ρίσκα και αυξημένος κίνδυνος ελεγχόμενης πτώχευσης. Όπως τονίζει ο διεθνής οίκος, αν και δεν πιστεύει πως η Ελλάδα θα φύγει από το ευρώ, ωστόσο τέτοιες αυξημένες ανησυχίες στην αγορά θα μπορούσαν να επηρεάσουν επίσης τις βραχυπρόθεσμες επιδόσεις των μετοχών της εταιρείας.

Σε ότι αφορά τον ΟΤΕ, η Citi μειώνει την τιμή στόχο στα 3,04 ευρώ ανά μετοχή από τα 3,80 ευρώ προηγουμένως, διατηρώντας αμετάβλητη τη σύσταση hold. Αιτία για την μείωση της τιμής-στόχου, και στην περίπτωση του ΟΤΕ, το γεγονός ότι τα 2/3 των πωλήσεων και των κερδών του Οργανισμού προέρχονται από την Ελλάδα.

Για την Folli Follie, ο διεθνής οίκος προχωρά σε αναβάθμιση της σύστασης σε Buy από Hold, μειώνοντας ωστόσο την τιμή-στόχο στα 9,30 ευρώ ανά μετοχή από τα 10,20 ευρώ προηγουμένως. Θεωρεί ότι «πλέον οι μετοχές της FF Group είναι ελκυστικές», ενώ εκτιμά πως η έκθεση του ομίλου στην Ασία, η επιστροφή σε αναπτυξιακή πορεία το 2012, η απλοποιημένη δομή του ομίλου και η ελκυστική αποτίμησή του, θα οδηγήσουν σε ανατίμηση των μετοχών από τα τρέχοντα επίπεδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v