Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fortius: Δύο περιπτώσεις για την πορεία του FT 20

Δύο περιπτώσεις για την πορεία του δείκτη υψηλής κεφαλαιποίησης εξετάζει η Fortius Finance σε ανάλυσή της (26/10) τονίζοντας ότι αν στη σημερινή συνεδρίαση κλείσει πάνω από τις 1.322 μονάδες ίσως να επαναπροσεγγίσει τις 1.354, ενώ στην αντίθετη περίπτωση πιθανό να προσεγγίσει τις 1.310 μονάδες.

Fortius: Δύο περιπτώσεις για την πορεία του FT 20
Δύο περιπτώσεις για την πορεία του δείκτη υψηλής κεφαλαιποίησης εξετάζει η Fortius Finance σε ανάλυσή της (26/10).

Εάν το κλείσιμο της ημέρας, αναφέρει χαρακτηριστικά η Fortius, βρει το δείκτη πάνω από τη στήριξη των 1.332 μονάδων τότε πιθανότατα μέσα στις επόμενες ημέρες να επαναπροσεγγιστούν με μεγαλύτερες αξιώσεις ανοδικής διαφυγής την αντίσταση των 1.354 μονάδων.

Στην αντίθετη όμως περίπτωση, συνεχίζει η Fortius, αν δηλαδή ενταθούν οι ρευστοποιήσεις και ολοκληρωθεί η συνεδρίαση με κλείσιμο κάτω από τις 1.320 μονάδες τότε πιθανότατα στις επόμενες ημέρες η στήριξη των 1.310 μονάδων να μην κρατήσει, μεταβάλλοντας το χαρακτήρα της υπάρχουσας μεσοπρόθεσμης τάσεως.

Ο FTSE 20 ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 25ης Οκτωβρίου στις 1.334 μονάδες, με απώλειες 1,47%.

Ως πρωταγωνιστές της πτώσεως η χρηματιστηριακή εντοπίζει της μετοχές της Εθνικής, της Alpha, της 3Ε και της ΔΕΗ, ενώ ξεχωρίζει τη σταθεροποιητική συμπεριφοράς της μετοχής του ΟΤΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v