Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Αύξηση 35,2% στα κέρδη ”βλέπει” η Π&Κ

Κατά 35,2% εκτιμά η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ πως θα αυξηθούν τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη της Τράπεζας Πειραιώς στο εννεάμηνο, με τα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας του ομίλου να ενισχύονται κατά 33,8%. Τη σύσταση ”equalweight” επαναδιατυπώνει η χρηματιστηριακή.

Πειραιώς: Αύξηση 35,2% στα κέρδη ”βλέπει” η Π&Κ
Αύξηση 35,2% εκτιμά η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ πως θα παρουσιάσουν τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη της Τράπεζας Πειραιώς στο εννεάμηνο του 2004, όπως αναφέρει στην καθημερινή ενημέρωση με ημερομηνία 26 Οκτωβρίου 2004, όπου επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”equalweight” για τη μετοχή της τράπεζας.

Η Τράπεζα Πειραιώς θα ανακοινώσει τα μεγέθη εννεαμήνου στις 2 Νοεμβρίου 2004 μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ, τα καθαρά κέρδη του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς θα φτάσουν στο εξεταζόμενο διάστημα στα 110,25 εκατ. ευρώ, από τα (αναπροσαρμοσμένα) 81,5 εκατ. ευρώ του περυσινού εννεαμήνου.

Η χρηματιστηριακή εκτιμά πως την ίδια περίοδο τα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας για τον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς θα ενισχυθούν κατά 33,8%, διαμορφούμενα στα 138,82 εκατ. ευρώ.

Όπως επισημαίνει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ, τα μεγέθη της Τράπεζας Πειραιώς είναι συγκρίσιμα, καθώς η τράπεζα αναπροσάρμοσε τα αποτελέσματα του εννεαμήνου του 2003 στο πλαίσιο της απορρόφησης της ΕΤΒΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v