Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mυτιληναίος: Στα top picks της National Sec

Στις κορυφαίες επιλογές της συμπεριλαμβάνει τη μετοχή του Μυτιληναίου η National Securities με σύσταση "Outperform" και με τιμή στόχο τα, €6,2 που μεταφράζεται σε upside 96%.

Mυτιληναίος: Στα top picks της National Sec
Στις κορυφαίες επιλογές της συμπεριλαμβάνει τη μετοχή του Μυτιληναίου η National Securities με σύσταση "Outperform" και με τιμή στόχο τα, €6,2 που μεταφράζεται σε upside 96%.

Η χρηματιστηριακή τονίζει τη σημαντική παρουσία στο εξωτερικό, με 80% των ενοποιημένων πωλήσεων από αγορές εκτός Ελλάδος.

Ο Όμιλος αποτελεί πλέον το μεγαλύτερο ανεξάρτητο παραγωγό ενέργειας και το επόμενο έτος αναμένεται να αποσπάσει μερίδιο αγοράς πάνω από 10%, ενώ εξελίσσεται σε σημαντικό παίκτη στην αγορά προμήθειας φυσικού αερίου σε συνεργασία με τη Motor Oil.

Παράλληλα τονίζει τη θετική πορεία της Μέτκα που είναι σε θέση να επωφεληθεί από την παρουσία τις σε ξένες αγορές που παρουσιάζουν σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Η αποτίμηση βρίσκεται σε depressed επίπεδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η σημερινή κεφαλαιοποίηση του Μυτιληναίου αντιστοιχεί μόνο στην τρέχουσα αποτίμηση της Μετκα και στο μετοχικό κεφάλαιο της Αλουμίνιον, αναφέρει η χρηματιστηριακή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v