Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλαίσιο: Αύξηση 22,3% στα κπφ περιμένει η Marfin

Για αύξηση των πωλήσεων εννεαμήνου της Πλαίσιο κατά 30,3% στα 161,6 εκατ. ευρώ κάνει λόγο η Marfin Analysis στο πρωινό της report, ενώ εκτιμά ότι τα προ φόρων κέρδη αναμένεται να αυξηθούν κατά 22,3% (6,3 εκατ. ευρώ).

Πλαίσιο: Αύξηση 22,3% στα κπφ περιμένει η Marfin
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει τα αποτελέσματα εννεαμήνου για τη χρήση του 2004 η εταιρία Πλαίσιο, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για αύξηση τόσο της κερδοφορίας όσο και των πωλήσεων.

Όπως επισημαίνει στο πρωινό της report η Marfin Analysis, οι πωλήσεις του εννεαμήνου αναμένεται να διαμορφωθούν στα 161,6 εκατ. ευρώ (+30,3%) σε ετήσια βάση, ενισχυμένες από την επέκταση του δικτύου καταστημάτων, αλλά και την περαιτέρω διείσδυση στους b2b πελάτες.

Σε λειτουργικό επίπεδο, τα EBITDA αναμένεται να σημειώσουν άνοδο 22,6% σε ετήσια βάση και να διαμορφωθούν στα 10 εκατ. ευρώ, περιλαμβάνοντας λειτουργικά έξοδα ύψους 25 εκατ. ευρώ, σε σχέση με το ποσό των 19,5 εκατ. ευρώ.

Το περιθώριο των EBITDA, σύμφωνα με την Marfin Analysis, αναμένεται να μειωθεί οριακά κατά 0,4πμ στο 6,2%. Τα κέρδη προ φόρων εκτιμάται ότι θα αυξηθούν κατά 22,3% στα 6,3 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον, η χρηματιστηριακή τονίζει ότι το δ΄ τρίμηνο είναι και το ισχυρότερο του έτους, ενώ διατηρεί τη σύσταση ”αύξησης θέσεων”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v