Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υπό προϋποθέσεις η αύξηση κεφαλαίου της Κεράνης

Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εισηγμένης εταιρίας Κεράνης Συμμετοχών για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών, ενέκρινε κατά την σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Υπό προϋποθέσεις η αύξηση κεφαλαίου της Κεράνης
Υπό την προϋπόθεση ότι η τιμή έκδοσης κατά το χρόνο αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης θα πρέπει να είναι κατώτερη της χρηματιστηριακής τιμής το δ.σ. του ΧΑ ενέκρινε σήμερα το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εισηγμένης εταιρίας Κεράνης Συμμετοχών για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.



Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που εγκρίθηκε η εταιρία Κεράνης Συμμετοχών προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας:

* 8.185.375 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων κατόχων κοινών μετοχών και τιμή διάθεσης 0,60 ευρώ, με αναλογία 1 νέα κοινή ονομαστική μετοχή ανά 3 παλαιές κοινές μετοχές (1ν/3π).



* 3.274.115 νέες προνομιούχες ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών και τιμή διάθεσης 0,50 ευρώ, με αναλογία 1 νέα προνομιούχο ονομαστική μετοχή ανά 3 παλαιές προνομιούχες μετοχές (1ν/3π).

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρία είχε εισαχθεί στις 23/3/01 σε καθεστώς επιτήρησης και ως εκ τούτου διαπραγματεύεται σήμερα στο μοντέλο Διαπραγμάτευσης με Δημοπρασίες.

Εξάλλου, η κοινή μετοχή της Κεράνης έκλεισε σήμερα (21/10/2204) στα 0,81 ευρώ, σημειώνοντας άνοδο 9,46%, ενώ το προνόμιο στα 0,65 ευρώ με άνοδο 8,33%.

Οι μετοχές της Κεράνης θα διαπραγματεύονται από τις 25 Οκτωβρίου χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση κεφαλαίου με καταβολή μετρητών, σε αναλογία 1ν/3π, ενώ η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης θα διαρκέσει από 30/10/2004 έως και την 29/11/2004.

Επίσης, το Δ.Σ. του Χ.Α. ενέκρινε κατά την σημερινή του συνεδρίαση, την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων 2.191.192 προνομιούχων ονομαστικών μετοχών της εταιρίας Πετζετάκις με δικαίωμα ψήφου που προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων ονομαστικών προνομιούχων μετοχών χωρίς δικαίωμα ψήφου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v