Εθνική: Εκτιμήσεις για μείωση κερδοφορίας

Μείωση 50,86% εκτιμά η Εθνική ΑΧΕ ότι θα καταγράψουν τα προ φόρων κέρδη και μετά τα δικαιώματα μειοψηφίας του ομίλου της Εθνικής το α’ τρίμηνο του 2002. Σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters η υποχώρηση ανέρχεται στο 55,4%, ενώ η Marfin Hellenic ”βλέπει” μείωση 58%.

Εθνική: Εκτιμήσεις για μείωση κερδοφορίας
Μείωση της τάξης του 50,86% σε ετήσια βάση θα σημειώσουν τα κέρδη προ φόρων και μετά τα δικαιώματα μειοψηφίας του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας το α’ τρίμηνο του 2002 και θα διαμορφωθούν στα 136,8 εκατ. ευρώ, εκτιμά η Εθνική ΑΧΕ στο ημερήσιο σχόλιο της.

Επίσης, σε δημοσκόπηση του Reuters, την οποία δημοσιεύει το ημερήσιο σχόλιο της Marfin Hellenic, εκτιμάται ότι τα κέρδη προ φόρων και μετά τα δικαιώματα μειοψηφίας του ομίλου της Εθνικής για το α΄τρίμηνο θα παρουσιάσουν πτώση της τάξης του 55,4% και θα διαμορφωθούν στα 124,3 εκατ. ευρώ.

Εξάλλου, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Marfin Hellenic, τα κέρδη προ φόρων και μετά τα δικαιώματα μειοψηφίας του ομίλου της Εθνικής θα σημειώσουν υποχώρηση της τάξης του 58% σε ετήσια βάση και θα διαμορφωθούν στα 117 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται, ότι τα αποτελέσματα της Εθνικής Τράπεζας για το α’ τρίμηνο του 2002 αναμένεται να ανακοινωθούν την Τετάρτη, 15 Μαΐου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v