Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ: Οι επιπτώσεις της ευρωπροσφυγής για παιχνίδια

Ενίσχυση του ανταγωνισμού για τον ΟΠΑΠ διαβλέπει η Π&Κ στο πρωινό report της (15/10), στην περίπτωση ”επανεισαγωγής” των ηλεκτρονικών παιχνιδιών στην Ελλάδα. Για τη Hyatt εντοπίζει προβλήματα στους ρυθμούς ανάπτυξης των slots.

Π&Κ: Οι επιπτώσεις της ευρωπροσφυγής για παιχνίδια
Ενίσχυση του ανταγωνισμού για τον ΟΠΑΠ διαβλέπει η Π&Κ στο πρωινό report της (15/10), στην περίπτωση ”επανεισαγωγής” των ηλεκτρονικών παιχνιδιών στην Ελλάδα. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Π&Κ, η εταιρία δεν φαίνεται να αντιμετώπισε προβλήματα από τη λειτουργία παράνομων μηχανών το τρέχον έτος.

Ωστόσο η χρηματιστηριακή εκτιμά πιθανές επιπτώσεις στο Kino, αφού τα παιχνίδια παρουσιάζουν μεταξύ τους ομοιότητες και αντίστοιχη λογική.

Για τη Hyatt, από την άλλη, η Π&Κ υπενθυμίζει την ανακοίνωση της εταιρίας, που απέδιδε την αδύναμη πορεία των slots στη Θεσσαλονίκη τα 5 τελευταία τρίμηνα, στην ύπαρξη παράνομων μηχανών.

Η Π&Κ αναφέρει μάλιστα ότι ο κίνδυνος για τη Hyatt εντοπίζεται στη μείωση των ρυθμών ανάπτυξης των slots στην Αθήνα και στη συμπρωτεύουσα.

Σημειώνεται ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρέπεμψε την Ελλάδα στο διεθνές δικαστήριο με την κατηγορία ότι παρεμποδίζεται η εγκατάσταση ηλεκτρονικών μηχανών στη χώρα μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v