Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

UBS:Επιφυλάξεις για ΟΤΕ-θετικά σχόλια για Cosmote

Αδυναμία του ΟΤΕ να αντισταθμίσει τις πιέσεις στη σταθερή τηλεφωνία από την επίδοση της κινητής επισημαίνει η UBS σε ανάλυση της (12/10/2004) για την διεθνή αγορά τηλεπικοινωνιών. Θετική εμφανίζεται για την Cosmote.

UBS:Επιφυλάξεις για ΟΤΕ-θετικά σχόλια για Cosmote
Επιφυλακτική έναντι της επενδυτικής επιλογής του ΟΤΕ εμφανίζεται η UBS σε έκθεσή της για την παγκόσμια αγορά των τηλεπικοινωνιών με ημερομηνία 12 Οκτωβρίου, ενώ αντίθετα, θετικά χαρακτηρίζει τα θεμελιώδη μεγέθη της Cosmote.

Αναλυτικότερα, για τον ΟΤΕ αναφέρεται πως ”προς το παρόν η μετοχή εμφανίζει λίγους καταλύτες”, παρά τα αμυντικά θεμελιώδη χαρακτηριστικά, τον ισχυρό ισολογισμό, τον χαμηλό ανταγωνισμό στη σταθερή και την επιτυχή δραστηριοποίηση στην κινητή τηλεφωνία.

Η ανάπτυξης της τελευταίας, αναφέρει η UBS δεν θα είναι επαρκής ώστε να αντισταθμίσει τις πιέσεις στις βασικές δραστηριότητες. Η τιμή- στόχος τίθεται στα 10,50 ευρώ, ενώ η σύσταση ”neutral”.

Για την Cosmote, τονίζονται τα θετικά στοιχεία των πωλήσεων στα οποία οδηγεί η αύξηση των συνδρομητών και η αύξηση στη χρήση των υπηρεσιών. Ο οίκος, λόγω της επιτάχυνσης που εμφανίζουν τα μεγέθη του Οργανισμού, αναμένει σημαντική αύξηση του μερίσματος- κάτι που όμως ”θα εξαρτηθεί τελικά από τον ΟΤΕ”.

Η τιμή- στόχος για την Cosmote τίθεται στα 13,58 ευρώ και η σύσταση είναι ”neutral”

Η μετοχή του ΟΤΕ έκλεισε τη συνεδρίαση της Πέμπτης στα 11,06 ευρώ και αυτή της Cosmote στα 13,94 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v