Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Finance: Πώς είδε τα Q2 Τιτάν, ΟΤΕ και 3Ε

Αντίστοιχα με τις προβλέψεις τα αποτελέσματα της Τιτάν σύμφωνα με την Alpha Finance. Απαισιόδοξο το β' εξάμηνο του 2011. Στοίχημα η διατήρηση της αύξησης των εσόδων για 3Ε. Θετική η χρηματιστηριακή για ΟΤΕ.

Alpha Finance: Πώς είδε τα Q2 Τιτάν, ΟΤΕ και 3Ε
Aδύναμα χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα β’ τριμήνου που ανακοίνωσε η Τιτάν η Alpha Finance, σε έκθεση της με ημερομηνία 4 Αυγούστου.

Αναλυτικά, η χρηματιστηριακή αναφέρει στην έκθεση της ότι αν εξαιρεθούν τα έσοδα από την επιστροφή ενός φόρου στην Αίγυπτο και τις πωλήσεις δικαιωμάτων CO2 στα Βαλκάνια και την Ελλάδα, τα αποτελέσματα ήταν ελάχιστα υψηλότερα από τα αναμενόμενα και προσφέρουν προσωρινή μόνο ανακούφιση.

Η Alpha Finance τονίζει ότι η εικόνα για το δεύτερο εξάμηνο του 2011 παραμένει απαισιόδοξη.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα της Coca Cola 3 E, η Alpha Finance αναφέρει ότι είναι ικανοποιητικά ως προς τον όγκο συναλλαγών, αλλά σημειώνει ότι οι επενδυτές θα επικεντρωθούν στην διατήρηση της αύξησης των εσόδων, καθώς η καταναλωτική εμπιστοσύνη παραμένει εύθραυστη και η δυναμική σημαντικών αγορών έχει υποωρήσει.

Αντίστοιχα με τις προβλέψεις των αναλυτών χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα β’ τριμήνου του ΟΤΕ η Alpha Finance, με τις πωλήσεις να εμφανίζουν μείωση εξαιτίας κυρίως της σταθερής τηλεφωνίας στην Ελλάδα.

Η χρηματιστηριακή τονίζει ότι παραμένει θετική για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές του ΟΤΕ, εφόσον προχωρήσει σε νέες μεγάλες μειώσεις κόστους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v